Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

(Hyvin siisti kokonaisuus!)

The Elevator - DVD

Komedia  vuodelta 1996 ohjaus Nigel Dick pääosissa Martin Sheen ja Martin Landau

Mediamoguli Roy Tilden on maailman huipulla. Hänen viimeisin elokuvansa rikkoo kassaennätyksiä, ja pian hän saa ottaa vastaan arvossapidetyn palkinnon. Hänen täydellinen päivänsä loksahtaa pahempaan suuntaan, kun hän astuu hissiin yhdessä nuoren, aloittelevan käsikirjoitusten tekijän kanssa. Ovien sulkeuduttua nuorukainen painaa hätänappia ja pysäyttää hänet kerrosten väliin. Näytelmä voi alkaa... 

Käsikirjoitus
Gabriel Bologna

Näyttelijät
Martin Sheen
Martin Landau
Arye Gross
Gabriel Bologna
Richard Lewis
Richard Moll
Phil Fondacaro
Athena Stensland

Kesto: 92 min

Tekstitys: Suomi, ruotsi, norja, tanska, islanti

R2

Pohjoismainen julkaisu

***********************************************************

D70

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 73 vrk 19 h 37 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 73 vrk 19 h 37 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.