Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT]

The Flamingo Kid - Hellekesä - DVD

Komedia vuodelta 1984 ohjaus Garry Marshall pääosissa Matt Dillon ja Hector Elizondo.

Brooklynin pojasta Jeffreysta tuntuu kuin hänen elämänsä olisi jo valmiiksi päätetty alusta loppuunasti. Ensin koulu ja sen jälkeen töihin isän firmaan peltisepän hommiin.Siksi kesästä 1963 täytyy nauttia täysin siemauksin.Hän ottaa kurssin kohti Long Islandia ja sen kuuluisalle Flamingo Beach Clubille.Siellä täydelliset ihmiset elävät täydellistä elämää. Jeffreylle avautuu täysin uusi maailma ja hän rakastuu kauniiseen Carlaan,Clubin omistajan tyttäreen.Tämän lisäksi hän onnistuu saamaan vielä unelmatyön urheiluautojen parista. Luonnollisestikin Jeffrey alkaa nauttimaan uudesta elämästään.Mutta eihän kaikki voi olla 
täydellistä ja pian unelmamaailma näyttääkin hänelle toisen puolen asioista

Kesto
96 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Pohjoismainen julkaisu

K-7

***********************************************************

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 86 vrk 14 h 1 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 86 vrk 14 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.