Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

The Sitter - Totally Irresponsible Edition - DVD

Jonah Hill selviää yhdestä hävyttömän villistä illasta törkeän hauskassa komediassa Pineapple Express - Pilvinen Pakomatka -ohjaajalta. Vanhempiensa nurkissa velttoileva Noah (Hill) istuu iltaa naapurin lapsenvahtina, kun tyttöystävä kaupungissa hälyttää hommiin. Noah suuntaa stadiin, mutta urbaani seikkailu uhkaa karata käsistä, kun hän huomaa olevansa pakosalla sekopäiseltä huumeparonilta. Härskiä huumoria ja tärähtänyttä toimintaa - eli perusilta lapsenvahdille.

2011

Totally Irresponsible Edition:  Sisältää uuden ja hävyttömän pidennetyn version elokuvasta.

Ohjaus
David Gordon Green

Käsikirjoitus
Brian Gatewood
Alessandro Tanaka

Näyttelijät
Jonah Hill
Sam Rockwell
Ari Graynor
DW Moffett
JB Smoove
Method man
Jessica Hecht
Erin Daniels
Max Records
Dreama Walker
Alex Wolff
Joe Urban
Ronald Scott Maestri
Raw Leiba
Aija Terauda

Kesto:
Teatteriversio 78 min & Pidennetty versio 87 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi

R2

K-12

Suomijulkaisu

***********************************************************

D44

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 79 vrk 18 h 13 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 79 vrk 18 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.