Kuvaus

dvd, The Wire - 1. Season (Langalla - 1. kausi) [tv-sarja]

Langalla-sarjan ensimmäinen tuotantokausi alkaa, kun poliisit tutkivat erästä murhaa ja siitä vangitaan epäiltynä huumediileri D’Angelo Barksdale (Larry Gilliard Jr.). Hänet kuitenkin vapautetaan syyteistä. Pian löytyy tapauksen todistaja murhattuna. Poliisi joutuu pian sotkeutumaan huumekaupan karuun maailmaan ja siinä sivussa syntyy ruumiita. Hommaa esitetään niin poliisien kuin huumediilereidenkin näkökulmasta.

HBO:lla (Taistelutoverit, Sopranos, Kylmä rinki) on tapana tehdä hyviä sarjoja, eikä Langalla tee tässä suhteessa poikkeusta. HBO:n valtteina ovat realistisuus ja hienosti toteutetut roolihahmot. Samat hienot ominaisuudet sisältyvät myös tähän sarjaan. Sarjaa ei ole myöskään venytetty tarpeettomasti. Langalla-sarjaa tehtiin viisi tuotantokautta, ja jokaisessa kaudessa on aina sen verran vähän jaksoja, ettei täytejaksoja synny. Tämä takaakin tarinan jouhevan kulun.

Alkuperäinen nimi: The Wire: Season One
Genret: Draama, Rikos
Tuotantovuosi: 2002
Pituus: 758 min
Ohjaajat: Clark Johnson, Ed Bianchi, Steve Shill
Käsikirjoittajat: Chris Collins, David Simon, Ed Burns, George P. Pelecanos
Maat: USA
Jaksoja: 13 kpl

pääosissa : Dominic West, Frankie Faison, Idris Elba, John Doman, Lance Reddick, Michael K. Williams, Wendell Pierce, Wood Harris

ääni: Dolby Digital 5.1
kuva: 16 : 9
tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska + monet muut kielet
alue: 2, PAL
muuta: useita arvioita mm. leffatykki.comissa
muuta: kuvaus IMDb.comissa: 9.3 points

Naarmuton uudenveroinen dvd-boksi ruotsinkielisin kansikuvauksin. Digipak-kotelo, 5 dvd-levyä omalla alustallaan; erillinen pahvinen päällyskotelo.

Mahdollinen postitus pienessä Helposti-kuoressa, van tämä tuplapaksu kotelo yksinään.

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,20 €
Sulkeutuu 35 vrk 9 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,20 € Sulkeutuu 35 vrk 9 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.