Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT (Siisti kokonaisuus!)

Tiikeri ja lumi - DVD

Komedia vuodelta 2005 ohjaus Roberto Benigni pääosissa Roberto Benigni ja Jean Reno.

Attilio on eronnut italialainen runouden professori, jolla on kaksi mahdotonta teini-ikäistä tytärtä. Hän on hajamielinen ja nopeasanainen unelmoija, joka on mielettömän rakastunut naiseen nimeltä Vittoria. Tämä taas ei halua olla missään tekemisissä Attilion kanssa ja välttelee miehen jatkuvia huomionosoituksia. Vittoria työskentelee suuren irakilaisrunoilijan, Fuadin kanssa ja matkustaa Bagdadiin juuri kun sota puhkeaa. Pari päivää myöhemmin Fuad soittaa Attiliolle ja kertoo huonot uutisensa: Vittoria on haavoittunut räjähdyksessä ja kamppailee hengestään. Siitä hetkestä Attiliolla on vain yksi tavoite: päästä sodan runtelemaan Bagdadiin ja pelastaa rakastettunsa!

Käsikirjoitus
Roberto Benigni
Vincenzo Cerami

Näyttelijät
Roberto Benigni
Jean Reno
Nicoletta Braschi
Tom Waits
Emilia Fox
Gianfranco Varetto
Giuseppe Battiston
Lucia Poli
Chiara Pirri

Kesto
109 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Italia (Dolby Digital 5.1)
Italia (DTS)

Kuva
Widescreen 2.35:1 (anamorfinen)

Lisämateriaali
» Poistettuja kohtauksia
» Featurette -kooste
» Trailereita

R2

Suomijulkaisu

K11

***********************************************************

 

D72

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 93 vrk 11 h 18 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 93 vrk 11 h 18 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.