Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Two Much - Tuplatreffit  -  DVD (DVD:ssä on hieman merkityksetöntä jälkeä toiston kannalta!)

Artilla on suora , taaksepäin kammattu tukka ja piilolinssit. Mutta ajastaan hänen nimensä on Bart. Bartilla on kihara hiuspehko ja silmälasit. Kaksoiselämä mahdollistaa seurustelun kahden eri naisen kanssa samanaikaisesti. Tiukka homma , sillä naiset ovat sisarukset Liz ja Betty. Asian tekee mielenkiintoiseksi se , että he ovat perimässä paljon rahaa. Asiassa on vain yksi mutta - kummankin tytön on avioiduttava tietyn ajan kuluessa. Muuten he jäävät pennittömiksi. Se tietää Art / Bartille kiireisiä päiviä , kun hän suunnitelee kaksoishäitä...

1995

Ohjaus
Fernando Trueba

Näyttelijät
Antonio Banderas
Melanie Griffith
Daryl Hannah
Danny Aiello
Joan Cusack
Eli Wallach

Kesto
114 min

Tekstitys
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

S/T

R2

Suomikannet

***********************************************************

D39

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
Sulkeutuu 70 vrk 7 h 26 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 70 vrk 7 h 26 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.