Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, mutta en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT: [SUOMITEKSTIT]

(Hieman pieniä jälkiä DVD:ssä)

Turpa kiinni - Tais-toi - DVD

Komedia vuodelta 2003 ohjaus Francis Veber pääosissa Gerard Depardieu ja Jean Reno.

Ammattirikollinen Ruby taitaa alansa, tietäen milloin toimia, milloin antaa tekojen puhua puolestaan ja milloin on syytä pitää turpa kiinni. Ranskan historian vajaaälyisimpiin ja kömpelöimpiin rikollisiin lukeutuvan, mutta suurisydämisen Quentinin rikollinen toiminta sen sijaan on vähintäänkin katastrofaalista, ja jonka ainoa taito tuntuu olevan raivostuttaa jokainen taukoamattomalla puheellaan. Kun Ruby ei suostu paljastamaan poliiseille viimeisen ryöstösaaliinsa kätköä, niin mikä olisikaan parempi keino vaikenemisen murtamiselle kuin hänen laittamisensa samaan selliin Quentinin kanssa. Siellä ei ainakaan pidetä mykkäkoulua! Ruby päättää paeta ja samalla tasoittaa tilit alamaailman johtajan kanssa -- yksin. Mutta Quentin päättää auttaa "uutta ystäväänsä" vastaväitteistä huolimatta -- pitämättään turpaansa kiinni. Francin Veberin uudessa rikoskomediassa nähdään Ranskan tällä hetkellä suosituimmat näyttelijät Jean Reno ja Gérard Depardieu.

Käsikirjoitus
Serge Frydman
Francis Veber

Näyttelijät
Gerard Depardieu
Jean Reno
Andre Dussollier
Jean Pierre Malo
Richard Berry
Jean Michel Noirey
Laurent Gamelon
Aurelien Recoing
Vincent Moscato

  Kesto
  85 min

  Teksti
  Tanska
  Suomi
  Norja
  Ruotsi

  Ääni
  Ranska 

  R2

  Suomijulkaisu

  K11

  ***********************************************************

  D72

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  6,95 €
  Sulkeutuu 90 vrk 23 h 17 min
  Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  6,95 € Sulkeutuu 90 vrk 23 h 17 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.