SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€ johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani.
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan.
FACEBOOK www.facebook.com/siistitleffat
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, mutta en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Valepukujen mestari - The Master of Disguise - DVD

Komedia vuodelta 2002 ohjaus Perry Andelin Blake pääosissa Dana Carvey ja Jennifer Esposito.

Yhtenä hetkenä hän on vanha nainen, seuraavana kilpikonnamies. Myöhemmin näet hänet presidenttinä! Kuka on tämä mies, tämä myytti, tämä mestari? Hän on Pistachio - Valepukujen Mestari!

Pistachio Disguisey (Dana Carvey, Wayne?s World) on kiltti tarjoilija jonka elämään on tulossa megalomaaninen muutos. Rikosmaailman mahtimies Devlin Bowman (Brent Spiner, Star Trek Nemesis) on kidnapannut Pistachion vanhemmat ja pakottaa tämän isän, Fabrizzion (James Brolin, Traffic), matkaamaan ympäri maailmaa varastaen korvaamattoman arvokkaita aarteita. Pistachion on pelastettava tilanne, mutta miten? Isoisä paljastaa Pistachiolle suvun suurimman salaisuuden: hän polveutuu valepukeutujien arvokkaimmasta ja loistokkaasta mestarisuvusta! Pistachio saa pikakurssin naamioitumisen jalossa taidossa ja avukseen kauniin apulaisen (Jennifer Esposito, Älä sano sanaakaan), salaisen kirjan sekä maagisen tiedonpallon. Pistachio saattaa vielä näyttää kaikille! Tiedossa on uskomaton seikkailukomedia jonka parissa koko perhe viihtyy taatusti!

Käsikirjoitus
Dana Carvey
Harris Goldberg

Näyttelijät
Dana Carvey
Jennifer Esposito
Harold Gould
James Brolin
Brent Spiner
Edie McClurg
Maria Canals
Austin Wolff
Robert Machray

Kesto
77 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)
Englanti (Stereo)

Kuva
Widescreen 1.85:1 (anamorfinen)

Lisämateriaali
» 2 pidennettyä kohtausta
» 3 poistettua kohtausta
» Vaihtoehtoisen lopun
» Koosteet: "Identity Crisis", "Man of a Thousand Faces" ja "The Magic of Disguise"
» Musiikkivideon (Lil Fiz)
» Trailerin

R2

Suomijulkaisu

K7

***********************************************************

D62

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 56 vrk 12 h 15 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 56 vrk 12 h 15 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.