Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, mutta en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA
*********************************************
TUOTETIEDOT: [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Vastustamaton Martha - Martha, meet Frank, Daniel and Laurence - DVD

Komedia vuodelta 1998 ohjaus Nick Hamm pääosissa Monica Potter ja Rufus Sewell.

Laurence kertoon Tri Pedersenille, naapurissaan asustavalle tuttavalliselle psykiatrille, mitä hänelle ja hänen ystävilleen Frankille ja Danielille on tapahtunut viimeisen kolmen päivän aikana. Käy ilmi, että he ovat kukin vuorollaan, toisistaan tietämättä, rakastuneet samaan amerikkalaiseen turistiin, Marthaan. Ja tämä kaikki yhden mielipuolisen ja vaiheikkaan vuorokauden aikana Lontoossa. 
Tarinan päätteeksi Laurencen täytyy tehdä tärkeä päätös, joka vaikuttaa koko hänen elämäänsä. Mitä hän päättää tehdä Marthan ja ystäviensä suhteen? Ja mikä tärkeämpää, kenet ystävyksistä Martha valitsee? 
Martha ei itse vielä tiedä mitään kaverusten yhteyksistä toisiinsa. Tarina avautuu vähitellen, kun irralliset kohtaukset alkavat asettua paikoilleen.

Käsikirjoitus
Peter Morgan

Näyttelijät
Monica Potter
Rufus Sewell
Tom Hollander
Joseph Fiennes
Ray Winstone
Debora Weston
Jan Pearson
Steve O'Donnell
Rebecca Craig

Kesto
85 min

Teksti
Suomi
Ruotsi

Ääni
Englanti

R2

K3

  ***********************************************
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos kansissa on mielestäni normaalia enemmän kuluman jälkiä/tarran jälkiä ym. ja jos kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinnistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

   

  D87 (271118)

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  7,95 €
  Sulkeutuu 88 vrk 9 h 18 min
  Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  7,95 € Sulkeutuu 88 vrk 9 h 18 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.