Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT; [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Will Ferrell: Ei kestä kiittää, Amerikka - You're Welcome America - A Final Night with George W Bush - DVD

Komedia vuodelta 2009 ohjaus Marty Callner pääosissa Will Ferrell ja Edward Norton.

Ensimmäisessä HBO-spesiaalissaan Will Ferrell esittää jälleen Tony Award-ehdokkuudella palkitun tulkintansa George W. Bushista, ja vie katsojat tunteikkaalle matkalle äskettäin työttömäksi jääneen USA:n 43:nnen presidentin elämään, legendaan ja perintöön.

Tämä ylistetty live-esitys, jonka HBO nauhoitti Broadwayn Cort Theaterissa, pommittaa sinut vitseillään hervottomaan nauruun. Riisu siis kenkäsi (mutta älä heitä niitä) ja vietä viimeinen ilta George W. Bushin seurassa.

Näyttelijät
Will Ferrell
Edward Norton
Pia Glenn
Adam Mucci
Patrick Ferrell
Michael Delaney

Kesto
90 min

Teksti
Tanska
Englanti
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

R2

Suomijulkaisu

K11

***********************************************************

D49

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 94 vrk 20 h 9 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 94 vrk 20 h 9 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.