SIISTIT LEFFAT
UUSI ETU! POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN 0€, JOS OSTAA KERRALLA YLI 50€.
Postituskulut C5 kirjekuoressa, jos tuote tai jopa kaksi (KATSO MYYNTI-ILMOITUS) siihen mahtuvat on vain 2,5€ tai Postin Plus-merkillä 4€. www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 (SIISTIT LEFFAT) VALIKOIMASTA VOIT OSTAA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, TV-SARJOJA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ. Tervetuloa ostoksille!
*********************************************
TIEDOKSI: Ei hintojen alennuksia tarjouksien mukaan. Tarvittaessa ohjeita ostamiseen linkistä: https://www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskulut C5 kirjekuoressa ovat 2,50€ ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä tuote mahtuu C5 kirjekuoreen myös toisen tuotteen kanssa, jos ilmoituksessa ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa, tai postipaketissa. HUOM! Postituskuluni postipaketissa Manner-Suomeen ovat maksimissaan 5,90€, vaikka ostaisi kerralla miten paljon tahansa.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] 
*********************************************
TUOTETIEDOT: [SUOMITEKSTIT]
 KUVIEN TUOTE

Yesterday's Target - DVD

Toiminta/Sci-fi vuodelta 1996 ohjaus Barry Samson pääosissa Daniel Baldwin ja Stacy Haiduk.


Heidät lähetettiin menneisyyteen pelastamaan tulevaisuus katastrofilta. Kolme agenttia, joilla on erityisiä henkisiä kykyjä, sai salaisen tehtävän menneisyydessä. Mutta aikamatkan aikana jokin menee pieleen ja agentit palaavat meidän aikaamme ilman ainoatakaan muistikuvaa toisistaan tietämättä. He eivät myöskään tiedä että keinoja kaihtamaton virasto aikoo päästää heidät päiviltä. Viraston johtaja Holden (Malcom McDowell) ja hänen alaisensa Winston ovat lähteneet jahtaamaan pahaa aavistattomia agentteja. Lopulta he löytävät Paulin (Daniel Baldwin), joka onnistuu hädin tuskin pakenemaan. Paul saa muistinsa takaisin ja hän tajuaa että hänen täytyy löytää toverinsa ja viedä salainen tehtävä loppuun ennen kuin on liian myöhäistä. Aikojen risteyksessä heillä on vain yksi mahdollisuus pelastaa tulevaisuus.

Käsikirjoitus
David Bourla

Näyttelijät
Daniel Baldwin
Stacy Haiduk
TK Carter
Richard Herd
LeVar Burton
Malcolm McDowell
David Netter
Trevor Goddard
Tom Poster
Page Mosely
Mary Kathleen Gordon
Lucille Soong
Iqbal Theba
Will McAllister
David Wells

Kesto: 1 h 38 min

K18

  ****************************************************** 
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

  D67) 180921

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  4,95 €
  Sulkeutuu 107 vrk 20 h 47 min
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  4,95 € Sulkeutuu 107 vrk 20 h 47 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.