SIISTIT LEFFAT
Postituskulut C5 kirjekuoressa johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani (KATSO MYYNTI-ILMOITUS) ovat 2,50€ tai Postin Plus-merkillä 4€. POSTITUSKULUNI POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN OVAT MAKSIMISSAAN VAIN 5,90€. LISÄTIETOJA? www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 (SIISTIT LEFFAT) VALIKOIMASTA VOIT OSTAA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, TV-SARJOJA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ. Tervetuloa ostoksille!
*********************************************
TIEDOKSI: Ei hintojen alennuksia tarjouksien mukaan. Tarvittaessa ohjeita ostamiseen linkistä: https://www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskulut C5 kirjekuoressa ovat 2,50€ ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä tuote mahtuu C5 kirjekuoreen myös toisen tuotteen kanssa, jos ilmoituksessa ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa, tai postipaketissa. HUOM! Postituskuluni postipaketissa Manner-Suomeen ovat maksimissaan 5,90€, vaikka ostaisi kerralla miten paljon tahansa.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][][10-][10] 
*********************************************
TUOTETIEDOT:
 [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Ylpeys ja intohimo - The Pride and the Passion - DVD

Sota/Draama vuodelta 1957 ohjaus Stanley Kramer pääosissa Cary Grant ja Frank Sinatra.

Napoleonin joukot vyöryvät läpi Euroopan ja Espanja on valloituksen partaalla. Vastassaan valtaajilla on ainoastaan yksi urhea taistelija ja hänen pohjasakasta noussut sissijoukkonsa. Cary Grant, Frank Sinatra ja Sophia Loren loistavat roleissaan tiiviissä, mukaansatempaavassa ja jännittävässä sota-ajan klassikossa. 
Espanjalaistaistelija Miguel (Sinatra) suunnittelee hyökkäystä Napoleonin armeijaa vastaan aikeenaan murtaa ranskalaisten valtaaman Avilan muurit. Hänen vähäinen kokemuksensa monimutkaisista asejärjestelmistä pakottaa Miguelin luottamaan brittilaivaston upseerin, kapteeni Trumbellin (Grant) ammattitaitoon. Taistelutantereen aseveljet ajautuvat kuitenkin katkeraan kaksinkamppailuun Miguelin rakastajattaresta (Loren), joka ei voi vastustaa Trumbellin hienostunutta tyyliä... vaikka edessä olisikin heidän elämänsä pelottavin taistelu.

Sisältää myös: Trailerin

Käsikirjoitus
CS Forester
Edna Anhalt

Näyttelijät
Cary Grant
Frank Sinatra
Sophia Loren
Theodore Bikel
John Wengraf
Jay Novello
Jose Nieto
Carlos Larrañaga
Philip Van Zandt

Kesto: 2 h 6 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Kieli: Englanti

R2

K11

  ***********************************
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

  D97)07062019

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  12,50 €
  Sulkeutuu 108 vrk 22 h 49 min
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  12,50 € Sulkeutuu 108 vrk 22 h 49 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.