Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Young, Single & Angry - DVD

Komedia vuodelta 2006 ohjaus Richard Waterhouse pääosissa Sarah Blevins ja Jamie Anderson.

Young, Single & Angry on hauska, seksikäs komedia... Kolmekymppisten American Pie.

Päähenkilö Taylor on koko elämänsä saanut kuulla, että naimisiinmeno on tärkeintä mitä naiselle voi tapahtua. Yhtäkkiä hän huomaakin olevansa 35 ja yhä sinkku. Mitä hittoa oikein tapahtui?? Losangelesilainen Taylor ja hänen kolme parasta ystäväänsä etsivät sielunkumppania mutta löytävät vain fetisistejä, puhelinseksimyyjiä ja ihmissuhdeguruja.

Raikas, viiltävä komedia löytää huumoria seksin vähemmän loisteliaasta puolesta ja hieman pyöreän sinkkunaisen elämästä. Young, Single & Angry vapauttaa naisyleisöt loputtomista Sex and the Cityn uusinnoista ja Hollywood-hittien onnellisista lopuista, ja tarjoilee sen sijaan perinteitä uhmaavan, riehakkaan, räävittömän kuvauksen täydellisen miehen etsimisestä.

Näyttelijät
Sarah Blevins
Jamie Anderson
Heather Stewart
Jesse Burch
Peter Murnik
Matthew Atherton
Steve Florian
Mike Wilson
Jeff Garvin
Vince Pavia

Kesto
91 min

Teksti
Ruotsi
Suomi

Ääni
Englanti

R2

Suomijulkaisu

K13

***********************************************************

D71

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 88 vrk 11 h 8 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 88 vrk 11 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.