Kuvaus

Huutokuva.net

ECKHART TOLLE 

Olemisen mestarit

BASAM BOOKS  2010

1.painos

Sidottu, kovakantinen ja kansipaperillinen kirja. Sivut ja kannet siistit, ei merkintöjä. Kansipaperikin siisti, joten kelpaa mainiosti kuntonsa puolesta vaikkapa lahjaksi. Postikulut 3,50 € ostajalle.

Tämä ihastuttava teos on syntynyt kahden alansa mestarin, Eckhart Tollen ja Kamut -sarjakuvan luojan Patrick McDonellin yhteistyönä. Teoksen oivaltavat mietelauseet on kirjoittanut Suomessakin tunnettu tietoisen läsnäolon opettaja Eckhart Tolle ja ihastuttavasta kuvituksesta vastaa Kamut -sarjakuvan isä Patrick McDonell.

Tollen viisaat sanat yhdistyvät Kamujen oivaltavaan ja lämpimään piirrostaiteeseen, ja yhdessä niistä välittyy aito rakkaus luontoa, elämää ja jokaista hetkeä kohtaan. Olemisen mestarit on oivallinen lahjakirja ja se muistuttaa lukijaa kaiken ykseydestä ja siitä rajattomasta ilosta, joka on läsnä jokaisessa hetkessä. Tolle ja Kamut vihjaavat, että voimme oppia läsnäolosta ja elämänilosta suunnattoman paljon pelkästään tarkkailemalla luontoa ympärillämme ja lemmikkejämme, niitä todellisia olemisen mestareita.

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 23 vrk 6 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10,50 € Sulkeutuu 23 vrk 6 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.