Kuvaus

Edu Kettusen runo - Eeva Airo - 1991 - kulkenut kortti. Asteikolla 5-10, tämä kortti on numero 5. Niitin jälkeen alhaalla vasemmalla ja ylhäällä oikealla.

JÖRÖ-ERKKI - 17

Kaupankäynnin päätyttyä saat Huutonetiltä automaattisen viestin, jossa on toimintaohjeet.

Jos ostat useita kohteita yhdellä kertaa, liitän kohteet yhteen lähetykseen ja lähetän halvimmalla mahdollisella kululla.

Voittaja maksaa tilille ja kuljetus tuo – tässä järjestyksessä. Sinulla on tuotteeseen täysi palautusoikeus. Jos katsot, ettei laatu vastaa kuvausta, maksan rahat takaisin, kulut tosin maksat itse, niitä en korvaa.

Huomioithan sen, että kaikki tavarat, joita myyn, ovat käytettyjä ja niissä on luonnollisesti eritasoisia käytön jälkiä, joista kerron niin tarkasti kuin mahdollista.

En vastaa kuljetuksen virheellisestä hinnoittelusta, rikotuista tai kadonneista lähetyksistä tai muista kuljetuksen tekemistä kämmeistä eli ne asiat hoidat kuljettajan kanssa.

Jos toimit nopeasti ja maksat tuotteen heti, saan sen liikenteeseen viimeistään seuraavana päivänä. Ensimmäisen yhteydenoton ostajalta toivon tapahtuvan viikon kuluessa, muuten katson, että kauppa on peruuntunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

0,50 €
Sulkeutuu 117 vrk 14 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

0,50 € Sulkeutuu 117 vrk 14 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.