Kuvaus

EEVA JOENPELTO*Uskomattomia uhrauksia v.2000


+Hyväkuntoinen, kovakantinen, ehjät ja tahrattomat sivut, kansipaperit ovat hyväkuntoiset, luettu, keräilyyn, sivuja on 259-kpl

+ISBN 951-0-24384-1

+Kustantaja: WSOY

+Painopaikka: WS Bookwell Oy Juva v.2000 ja kolmas painos

"EEVA JOENPELLON KIRJAILIJANURA ON JATKUNUT VIISIKYMMENTÄ VUOTTA. USKOMATTOMIA UHRAUKSIA ON TUON HARVINAISEN ETAPIN ARVOINEN MERKKIPAALU. SE ON VAHVA, ELÄVÄ, KOSKETTAVA KERTOMUS SUOMALAISESTA PERHEESTÄ, JOKA MONIEN MUIDEN PERHEIDEN TAVOIN JOUTUU YLLÄTTÄVIEN MUUTOSVOIMIEN ARMOILLE 1990-LUVULLA."

"MUTTA MITEN TAISTELLA JOTAIN SELLAISTA VASTAAN, JOTA EI YMMÄRTÄNYT? SILLÄ APELLE EI TUNTUNUT MERKITSEVÄN MITÄÄN TAPPIO TAI MENETYS, TUSKIN EDES YHTEISKUNNAN NISKOILLE JÄÄMINEN. JÄLJELLE JÄISIVÄT KUITENKIN ASIAT, JOISTA HÄN JA SEURAAVAT SUKUPOLVET EIVÄT YMMÄRTÄNEET MITÄÄN, TUSKIN TIESIVÄT MITEN NIITÄ KUTSUTTIIN. HARRI HAPAROI OMAA MIELTÄÄN. EI, EI HÄN LÖYTÄNYT ITSESTÄÄN MITÄÄN PERIAATTEIDEN, USKOLLISUUDEN, ITSEPINTAISUUDEN HIILIVALKEAA, JONKA YLI KUMARTUNEENA VOISI LÄMMITELLÄ KÄSIÄÄN JA LÄHTEÄ JATKAMAAN SIITÄ TEHTÄVÄÄNSÄ OLI SE SITTEN MITEN MAHDOTON HYVÄNSÄ."

"EINO NYGREN ON NOUSSUT VÄHÄISESTÄ AGROLOGISTA MAALAISPANKIN JOHTAJAKSI JA SIITÄ HELSINKIIN TUOTTAJIEN EDUSTAJAKSI SUUREEN OSUUSTOIMINNALLISEEN YRITYKSEEN. HÄN ON USKONUT MAATALOUTEEN NIIN LUJASTI, ETTÄ ON MENNYT PANTTAAMAAN KOKO OMAISUUTENSA FIRMAN VELOISTA. TUOTTAJIEN YRITYS PÄÄTTYY PEIJAISIIN. VIIMEISTEN TAPAUSTEN TODISTAJANA ON NYGRENIN VÄVY HARRI HELMINEN, JOLTA ON JUURI KADONNUT TYÖPAIKKA."

"SAMAAN AIKAAN NYGRENISSÄ HAVAITAAN PARANTUMATON SAIRAUS. EINO NYGREN EI OLE KUITENKAAN HELPOSTI ALISTETTAVISSA. PYÖRÄTUOLISTAKIN HÄN NOUSEE HOITAMAAN ASIANSA DRAMAATTISEN UPEALLA TAVALLA. EDES OMAISET EIVÄT OLE TUNTENEET LESKIMIEHEN KAIKKIA PIIRTEITÄ."

"SAIRASVUOTEEN YMPÄRILLE KERÄÄNTYVÄT HEIDI-TYTTÄREN JA HARRIN LISÄKSI EINON SISARUKSET. RISTO NYGREN, KORKEA VIRKAMIES, EI OLE KATSONUT TARPEELLISEKSI PITÄÄ YHTEYTTÄ VAATIMATTOMAMPIIN SUKULAISIIN, MUTTA ON PAIKALLA, KUN RAHOISTA PUHUTAAN. ELSA NYGREN, KAMPAAMOYRITTÄJÄ, ON PUOLESTAAN AITO IHMINEN, JOKA SEISTYÄÄN PITKÄT PÄIVÄT VÄSYNEILLÄ JALOILLAAN JAKSAA VIELÄ KANNATELLA LUHISTUVIA LÄHEISIÄÄN."

"ROMAANISSA LIIKUTAAN ERI PUOLILLA PÄÄKAUPUNKIA, MUTTA YHÄ TÄRKEÄMMÄKSI NOUSEE NIKULAN TALO SUOMEN HILJENEVÄLLÄ MAASEUDULLA."


**Huutajalle pk:t 2€ (nopea pakkaus ja postitus kotimaahan)

 
Lisätty: 09.07.2012 11:57:10
 
 

Lisätty: 09.07.2012 11:57:38
 

Lisätty: 09.07.2012 11:57:57
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,50 €
Sulkeutuu 49 vrk 20 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,50 € Sulkeutuu 49 vrk 20 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.