Kuvaus

[W0417]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen hyvässä iskussa oleva nidottu painos eroottisten romaanien ystäville.

 

Eeva Kilpi: TAMARA

Poikkeuksellisen eroottinen naiskuvaus, joka kertoo seksuaalisesti aktiivisen naisen ja vammaisen miehen suhteesta.

"Tamara on väkevästi rakastava ja rakastettu nainen, joka estottomasti liikkuu vaihtelevan, rikkaan rakkauselämän pyörteissä. Normeista piittaamatta hän kokee inhimillisen kiintymyksen moninaiset asteet ja vivahteet luulotellen olevansa vapaa ja haavoittumaton. Hänen elämäänsä tarkkailee kirjan kertojaminä; mies, joka vammaisuutensa vuoksi on ruumiillisesti kykenemätön. 

Tamara on eroottinen seikkailu piilotajunnan maisemassa, elämyksiä kielen ja mielikuvituksen tasolla. Kypsien ihmisten kirja, iästä riippumatta."

"Eeva Kilpi ajatteli Tamaran kirjoittamisen jälkeen, että todella eroottisen romaanin voi kirjoittaa vain "siveä" ihminen, sillä silloin teokseen saadaan laaja skaala."

"Tulihan tämä luettua ja täytyy tunnustaa, että kanki oli jäykkänä läpi koko kirjan"
- Helmut Lahtinen, Lahti

9. painos

WS Bookwell Oy Juva 2002

Kotimaiset VALIOT

VOITTO HUUTO ja  PK.  2.20e -> TILILLE ja SETTIÄ POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 03/19, 05/18, 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä myöskään ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
Sulkeutuu 10 vrk 2 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 10 vrk 2 h 25 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.