Kuvaus

Paris ja Eifeltorni ovat nähtävyys, jonka useinmat Eurooppa ihmiset haluavat nähdä ainakin kerran. Ennen sanottiin, että nähdä Napoli ja kuolla, sillä tarkoitettiin, että jos on nähnyt Napolin, on valmis vaikka kuolemaan, kaikki upea maapallon päällä on nähty. Itse nähneenä en allekirjoita tuota väitettä, kyllä nykyaikana on paljon upeita paikkoja, erityisesti Aasiassa, jotka pitää ehdottomasti omin silmin nähdä. 

Nykyaikana ei moinen sanonta oikein tunnu mielekkäältä,   vaan se voisi kuulua:   "Nähdä Pariisi ja kuolla ",  tosin nyt on muitakin paikkoja kaukomailla, eikä pitkät lentomatkat ole niin epämiellyttäviä, kuin ennen. Usein jopa ihminen haluaa matkustaa lomalla hyvin kauas, vaikka aivan omalla "takapihalla"  on melkein yhtä kaunista . Pitkät ulkomaanmatkat ovat jopa suhteessa halvempia, kuin vaikkapa matka Lappiin. Pitkiä halpoja matkoja myy Saksassa esimerkiksi LIDL kauppaketju. 

Tässä on paikan päältä ostettuna kirkasta muovia oleva torni, jonka korkeus on 25  cm ja on kaunis, edessä jopa seisoo sana Paris. On hieno ja upea, kaunis ja painaa 66 g.  Varsinainen WOW ihastushuuto kuuluu kuitenkin heti, kun siirtää pohjassa olevaa katkaisinta asentoon ON. Silloin keskellä tornia oleva LED lamppu aloittaa valaisemisen ja se vaihtaa väriä . Usein perheen nuori ottaa tälläisen lampun valaisimen omaan käyttöönsä , sillä tämä on silloin hämylamppu, jonka valaistuksessa nuoret tekevät toistensa kehoihin jännittäviä tutkimusmatkoja....Tämä on hauska hämärälamppu, paristo käyttöinen. 

DE30DZ721      Pariisi Eiffeltorni matkamuisto ja todella upea ja näyttävä, herkkä kaunis muisto kaupungista, jonka saksalaista Eiffel  sukua oleva insinööri rakensi Pariisin Maailmannäyttelyä varten. Sitä ei sitten purettu, vaan sitä rakastivat pariisilaiset. Mr. Eiffel oli ranskalainen. 

Hieman omia mietteitä, koska olen käynyt jokusen kerran paikan päällä:

Ranska ja Pariisi ovat Suomesta tulevalle turistille usein pieni pettymys. Upeat kolme tavarataloa Hartmann kadulla Pariisissa ovat hienoja, (arkitehtuuri ja lasikatto sisäpuolelta rakennusta vasta näet, että ne ovat hienoja vanhoja rakennuksia  ) mutta kauppatavara ei ole halpaa ja kengät, joista saa pulittaa yli 1500 euroa per pari, jäävät monelta ostamatta. On aivan pakko mennä tavaratalojen ulko-katolle ihailemaan näkymää, usein on kattoterassi ravintola. 

Halpa ostospaikka maana on Saksa ja heidän halvat kaupat ovat nimeltään PRIMARK = Irlannista,   ZARA= Espanjasta,    T.K. MAXX = USA:sta, joka haluaa iskeä pikkasen nenään H&M myymälöitä, tämä jälkinmäinen  taas on  Ruotsista.  Saksan Galleria  on myös suosittu.  C&A on hollantilainen vaatemyymälä ketju, joskin muoti on liki samaa "yök-muotia" kuin USA:n Wal-Mart supermarket- myymälöissä. Ei-Kiitos minulle,  sillä heidän vaatteet ovat muotia vanhuksille tasoa. Minusta  C&A  ei tarjoa mitään kaunista vaatetta, mutta monet pitävät heidän alusvaate rintaliivi osaston hintoja halpoina ja laatu on  parempaa kuin esim. isoilla mainosrummuilla toimivat naisten alusvaateketjut..... ns. salaiset Veeran  alusvaatteet  ...

T.K. Maxx , se USA:sta tullut halpojen vaatteiden myymäläketju on hauska, sillä joissakin maissa sen nimi on hieman erilainen...esim. T.J. Maxx jne.. myy muualla loppueriä jäännöksiä halvalla...yli 50% 

Pariisi, Lontoo, Berliini, Rooma ja Moskova, joista jälkinmäinen lienee nyt koko Euroopan suurin kaupunki, yli 16 miljoonaa asukasta ja tavara Rupla-kurssin takia halpaa. Lisäisin tähän pakkolistaan vielä Madrid ja Ateena.   Nämä Euroopan kaupungit Berliini, Pariisi, London, Rooma, Moskova ovat ainakin ihan pakkopulla käydä läpi, muuten ei oikeastaan paljoakaan voi puhua isoon ääneen: "Tunnen Euroopan."   Jos olisi valittava listalta vain yksi, niin ilman epäilystäkään se olisi ROOMA. 

Miksi japanilaiset turistit buuaavat Pariisin Eiffel tornille ?  Koska heillä on Tokiossa suurempi ja kauniimpi, puna-valko väreissä ja muuten samanlainen torni. Kun muun maalaiset turistit viedään katsomaan tätä tornia, jonka juurelle edes ei enää pääse ilmaiseksi, niin japanilaisille näytetään Saksan TRIER kaupungin vanhaa Roomalaisten rakentamaa Porta Negra isoa kiviporttia. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 99 vrk 19 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,80 € Sulkeutuu 99 vrk 19 h 54 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.