Kuvaus

Selkeä ja mutkaton juhla-aterioiden keittokirja kiireisille nykyajan kokkaajille!

Kirjassa on liki kolmekymmentä erilaista menuehdotusta mitä erilaisimpien juhlatilanteiden varalle. Mukana ovat elämänkaaren eri juhlat, tavallisimmat vuodenaikoihin liittyvät juhlat sekä moninaiset muut teema- yms. juhlat. Lisäksi mukana on erillisiä tarjoiluehdotuksia pieniin juhlahetkiin ja illanistujaisiin. 

Kirja antaa neuvoja myös erikoisruokavaliota noudattavien kestitsemisestä. Ruokalajeja voi luonnollisesti itse yhdistellä ja vaihdella omien mieltymystensä mukaan. Kaikkien reseptien perustana on helppotekoisuus ja käytännöllisyyys. Niinpä monien juhlaherkkujen raaka-aineina käytetään kaupasta saatavia puolivalmisteita ja kotona kokattavat tarjottavatkin valmistetaan pitkälti etukäteen. Suurta apua emännnälle on myös muutamista ruokapuolta käsittelevistä yleisohjeista ja ruoan määrää koskevista neuvoista.

Eija Piikkilä on monipuolinen alan ammattilainen, jonka edellinen teos Kiireisen kokkaajan keittokirja on ollut vuosien ajan todellinen kestosuosikki. Kiireisen kokkaajan kekkerikirja jatkaa tutuilla, toimiviksi koetuilla linjoilla.

Kovakantinen - kuvakannet, Karisto,  v. 2007, 5. p., 270 s.

Kunto: Erittäin siisti ja hyväkuntoinen kirja.


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,80 €
Sulkeutuu 77 vrk 20 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,80 € Sulkeutuu 77 vrk 20 h 40 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.