Kuvaus

Eila Pennanen: Proomu lähtee yöllä

  • WSOY, 1945: kovakantinen kirja, 298 sivua
  • Sidos on koossa, mutta kannen selkämyksessä on korjattuja repeämiä. Siististi sisäpuolelta tehdyt korjaukset näkyvät kyllä tarkasti katseltaessä, mutta eivät haittaa lukemista. Muutakin kulumaa kannen paperissa ja reunoissa.
  • HINTA: 0,50 euroa + toimituskulut 4 euroa tavallisena kirjeenä tai 5,20 lähetyksenä, jolla seurantanumero = 4,50 tai 6 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Pennanen, Eila (1916 - 1994) oli suomalainen kirjailija, kääntäjä ja kriitikko, joka julkaisi noin 50 teosta ja suomensi noin 100. Pennasen painettuina ja käsikirjoituksina säilyneiden kirjoitusten määrä on moninkertainen. Puheissaan ja kirjoituksissaan hän on välittänyt tietoja mitä erilaisimmista asioista. Hänen tiedonnälkänsä oli tyydyttämätön, eikä mikään inhimillinen ollut hänelle vierasta. Ahkerana osallistujana hän oli erityisesti 1970- ja 1980-luvulla tärkeä kulttuurivaikuttaja.

Tämä vuonna 1945 ilmestynyt romaani kertoo ihmisistä suomalaisessa tiliilitehdasmiljöössä 1900-luvun alkupuoliskolla.

 

hakusanat: työläiset tehtaat tehdasmiljöö romaanit suomalainen kirjallisuus tiilitehdas proomut merimiehet

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 118 vrk 11 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,50 € Sulkeutuu 118 vrk 11 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.