Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvan mukainen uudenveroinen - ei luettukaan - kovakantinen kirjastopoisto vuodelta 2010 1.ja ainoa painos. Siistejä virheettömiä sivuja 396. Tietysti kirjassa on kirjaston tarrat ja leimat. Kirjan paino n.0,65 kg, joten postitus paksuuden vuoksi paketissa.

Tässä linkki muihin tämän osaston kohteisiini: Kirjat ja lehdet Kaunokirjallisuus Elämänkerrat ja muistelmat (71 hakutulosta)

Edullisin postitus Huutopakettina 5,95€ max 1kg tai max 10kg Huutopakettina 6,95€ - edullisesti lisää kirjoja mahtuu samaan pakettiin Huutopakettina. Paketti tulee sinua lähinnä olevaan Siwaan, Valintataloon tai Matkahuoltoon. Jos tämä ei sovi sinulle niin postin 2 kg:n paketissa 10,90 €.

Lainaus takannesta:

Jotaarkka Pennasen teatterintekijän tiellä yhteiskunnan kipupisteet ja yksityiselämän valinnat kulkevat rinnan hänen ohjaustensa teemojen kanssa. Elämäkerrassaan hän kuvaa intensiivisesti muun muassa taistolaisuuden murtautumista kulttuurielämään eikä kaihda nostaa tarkastelunsa kohteeksi tulenarkojakaan asioita: Miksi niin monet nuoret älyköt ja radikaalit asettuivat tukemaan kommunismia? 1970-lukua on sanottu konsensuksen ajaksi, mutta lisäksi se oli aikaa, joka rikkoi ihmisten välisiä suhteita ja murskasi unelman yhteisestä humanistisesta liikkeestä.

Pennanen kertoo elävästi myös lapsuudestaan sekä aiemmista sukupolvista: legendaarisesta näyttelijästä ja punaiseksi rosvopäälliköksi haukutusta isoisästään Aarne Orjatsalosta sekä kirjailijavanhemmistaan Jarno Pennasesta ja Anja Vammelvuosta. Pennasten kulttuuriperhe muutti 1960-luvulla Neuvostoliittoon, millä oli suuri vaikutus kaikkien myöhempään elämään.

Fennican tiedot:

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

8,55 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 30.11.2017 22:15

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.