Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina, ei noutomahdollisuutta. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

HINTA SISÄLTÄÄ postituksen Suomeen.
MAKSUOHJEET tulevat Huuto.netin automaattisessa vastausviestissä. Postitamme kirjan heti, kun maksu näkyy tilillämme.

KIRJAN TIEDOT

Jaana-Mirjam Mustavuori : Elämän juurilla - Ruumiillisuus ja läsnäolo

Tietoisuus kehosta auttaa tulemaan kokonaiseksi

Länsimainen ajattelu on jakanut ihmisen vuosisatojen ajan kahteen osaan: henkeen ja ruumiiseen. Henkeä on pidetty ylevänä ja arvokkaana, ruumista välttämättömänä pahana. Filosofiassa, teologiassa tai hengellisissä harjoituksissa ei ole ollut sijaa ruumiille, jonka väitetään olevan kaiken pahan alku ja juuri: seksuaalinen ja likainen, kuihtuva ja kuoleva. Henki sen sijaan on ikuinen ja kykenee yhteyteen Jumalan kanssa.

Entä jos mitään kuilua ei todellisuudessa ole olemassa, ja koko kahtiajako on pelkkä väärinkäsitys, kulttuurinen virhe? Entä jos ihminen onkin jakamaton kokonaisuus?

Jaana-Mirjam Mustavuori etsii oman elämänkokemuksensa kautta vastauksia siihen, miten palauttaa ruumiin ja hengen välinen yhteys. Teos kannustaa laajentamaan tietoisuutta omasta kehosta ja olemaan läsnä nykyhetkessä. Kirjassa on kyse yksinkertaisesta kehotietoisuuden tiestä. Arjen kokemukset saavat lisää syvyyttä, kun elämä alkaa tuntua luissa ja ytimissä.

Jaana-Mirjam Mustavuori on oikeustieteen kandidaatti ja Voi hyvin -lehden päätoimittaja. Hän on viime vuosina kirjoittanut erityisesti elämäntaidon kysymyksistä. Aiemmin Mustavuori on toiminut mm. tutkijana ja ollut aktiivinen toimija monissa kansalaisjärjestöissä.


Painovuosi: 2007
Painos: 1.
Sivumäärä: 129
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Kirjapaja
Sarja:

Varastopaikka: 580

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.9.2018 16:39
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.