Kuvaus

[AC1115]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

HYVÄSSÄ about UUDENVEROISESSa iskussa oleva kovakantinen ensipainos TEATTERIN / Marjukka Halttusen diggareille. ANNA VAIKKA LAHJAKSI.

Elina Simonen: TEATTERIN SUORASUU Marjukka Halttunen

Teatteriperheen tytär ja Suomen Kansallisteatterin näyttelijä päästää lukijan myös kulissien taakse

Marjukka Halttusen ulkonäkö viittaa prinsessan rooleihin, mutta sisäinen elämä käkättäviin akkoihin ja kiroileviin kreivittäriin.

44 vuotta näyttämöllä työskennellyt teatterin suorasuu puhuu itseironisella tyylillään menestyksistään ja tappioistaan näyttämöillä sekä perheestään ja kahdesta avioliitostaan. Hän kertoo myös asioista, joista katsoja ei yleensä tiedä mitään: millaista on menettää unelmarooli ja näytellä hiiriäitiä, mitä on olla tyhmänä pidetty blondi taistolaisaikoina, millainen on terrorisoiva katsoja.

Halttunen tuntee teatterin legendaariset hahmot ja kulisseihin kätketyt tarinat. Hän kasvoi värikkäässä teatteriperheessä, jonka arkea kuitenkin varjosti näyttelijäisä Kaarlo Halttusen alkoholismi.

1. painos

Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu 2010

VOITTOHUUTO ja PK. 3.75e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,75 €
tai
Sulkeutuu 73 vrk 27 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,75 € Sulkeutuu 73 vrk 27 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.