Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myyn n. 5 vuotta sitten ostetun ElliptiGO 3C- pyörän. Tilattu Englannista, koska ainakaan muutama vuosi sitten tätä pyörää ei myyty Suomessa. Hinta uutena n. 1700 euroa. Elliptigon on aikoinaan kehitellyt amerikkalainen triathlonisti harjoitusvälineekseen, kun hän oli loukannut polvensa.
Tässä kulkupelissä yhdistyy juoksu ja pyöräily. Sopii myös heille, joiden polvet ei kestä juoksemista, sillä tässä ei tule jalkoihin tärähtävää iskua, kuten juostessa, vaan tuntuu vähän kuin ilmassa juoksisi.

Nyt olisi hyvä tilaisuus ostaa harvinainen kulkupeli mukavaan liikkumiseen ja kuntoiluun. Itse olen tykännyt, että Elliptigolla ajaminen on tavallista pyöräilyä hauskempaa ja eikä niin raskasta, kuin juokseminen.

Pyörässä on kolme vaihdetta ja säädettävä askelpituus ja ohjaustangon korkeus. Pyörä on ehjä ja toimiva, mutta vaihteet vaativat pientä säätöä ja ketjunrattaat on kuluneet joten ne kannattaa uusia.

Youtubessa on paljon videoita nähtävissä, miltä meno tällä pyörällä näyttää, kun kirjoitatte hakusanaksi esim. Elliptigo 3C

Linkki nettimyymälän sivuille:
https://www.elliptigo.com/product/elliptigo-3c/

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

400 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.4.2021 19:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.