Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Äiti Kulta (1981)
Mommy Dearest
aka Äitikulta ; Mamita querida ; Apokalypseis gia mia gynaika ; Mammina cara ; Mamita querida ; Najdrozsza mamusia ; Meine liebe Rabenmutter

Faye Dunaway on Joan Crawfordina hirvittävä...hirvittävän hyvä!
Tytär Christina (Mara Hobel) saa jatkuvasti kärsiä Joanin väkivaltaisista raivonpurkauksista. Uhmatessaan äitiään Christina joutuu äitinsä pahoinpitelemaksi.
Joan Crawford (Faye Dunaway) on täydellinen Hollywood-tähti. Hän työskentelee epäinhimillisen lujasti onnistuakseen elokuvarooleissaan.

”Kiehtova elokuva”
”Hätähuuto lasten oikeuksien puolesta”.

Hollywoodin kirkkaimmasta tähdestä Joan Crawfordista kertova elokuva, joka paljastaa totuuden tästä legendasta. Kun hänen adoptiotyttärensä Christina kirjoitti lapsuudestaan kertovan kirjan, Joanin tähtimyytti romahti. Perheen nukkekoti-idylli oli vain ohut kulissi lehtikuvaajien kameroita varten.
Faye Dunaway on ulkonäöltään kuin ilmielävä Joan Crawford. Hän esittää elokuvamaailman legendaa äänensävyä ja pieniä yksityiskohtia myöten loistavasti.
Elokuva on järkyttävä kuvaus pienen Christina-tytön kasvamisesta tyranniäitinsä varjossa.

Ohjaus:
Frank Perry

Käsikirjoitus:
Christina Crawford
Robert Getchell
Tracy Hotchner
Frank Perry
Frank Yablans

Näyttelijät:
Faye Dunaway
Diana Scarwid
Steve Forrest
Howard Da Silva
Mara Hobel
Rutanya Alda
Harry Goz
Michael Edwards
Jocelyn Brando
Priscilla Pointer
Joe Abdullah
Gary Allen
Selma Archerd
Adrian Aron
Xander Berkeley

Maa: USA

Genre: Biography / Drama

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.12.2022 18:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.