Kuvaus

Aito ja alkuperäinen vanha elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan aito pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Armoton ajojahti (1976)
aka The Last Hard Men ; Burgade ; The Last Hard Man ; La loi de la haine ; A Lei do Ódio ; Armoton ajojahti

1897: Samuel Bregade tuomitaan elinkautiseen vankeuteen.
1908: 11 vuoden vankeuden jälkeen hänen onnistuu paeta. 2 vartijaa surmataan paon yhteydessä ja kaikki 22 vankia - jotka oli komennettu rakentamaan rautatietä - pakenevat.
Mutta vain Samuel Bregadella on päämäärä.
Hän aikoo kostaa sheriffille, joka tomitti hänet vankilaan. Koko vankijoukko liittyy Samuelin mukaan levittäen kuolemaa ja kauhua matkallaan kostamaan.
    
Ohjaus:
Andrew V. McLaglen

Käsikirjoitus:
Brian Garfield
Guerdon Trueblood

Näyttelijät:
Charlton Heston
James Coburn
Barbara Hershey
Jorge Rivero
Michael Parks
Larry Wilcox
Thalmus Rasulala
Morgan Paull
John Quade
Robert Donner
Sam Gilman
James Bacon
Riley Hill
Dick Alexander
Yolanda Schutz

Maa: USA

Genre: Western

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.
Tarkoituksena ei ole pitää mitään myyntipuhetta mutta otathan huomioon, että suomalaiset elokuvajulisteet ovat yleensä harvinaisia (mutta kuitenkin halpoja verrattuna esimerkiksi USA:n julisteisiin, joista maksetaan jopa tuhansia dollareita) eikä niitä tule eteen säännöllisesti, jos koskaan. Tämä ostotilaisuus voi olla siis ainutlaatuinen. :)
elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita aito alkuperäinen vanha retro originaali vintage original poster suomalainen suomi suomenkielinen tampere jyväskylä taulu sisustus sisustukseen sisustustaulu mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promojuliste promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste olohuone makuuhuone huone baari kotibaari kahvila kuppila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
7 €
Sulkeutuu 7 vrk 10 h 35 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 7 € Sulkeutuu 7 vrk 10 h 35 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.