Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aidot ja alkuperäiset elokuvajulisteet, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Kansainvälinen ennakkojuliste, alareunasta puuttuu n. 1-2 cm kun ollut yli 100 cm pitkä. Sen lisäksi teatteri- ja videojuliste, joiden koko 100x70 ja ovat uudenveroisia. Kaksi ensimmäistä kaksipuolisia. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Da Vinci -koodi
The Da Vinci Code
Draama, Toiminta

Ron Howardin ohjaama, Dan Brownin kiisteltyyn ja huippusuosittuun romaaniin pohjautuva jännityselokuva alkaa dramaattisella murhalla Louvren taidemuseossa.
Kaikki johtolangat osoittavat kohti salaperäistä uskonnollista seuraa. Seura on valmis tekemään mitä tahansa suojellakseen salaisuutta, joka kumoaisi yli 2000 vuotta vanhan opinkappaleen...

Ensi-ilta: 19.5.2006
Levittäjä: Nordisk Film

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.12.2022 18:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.