Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Doc Holliday - Tappaja lännestä (1971)
Doc
aka Doc Holliday - revolverhjälten ; Duelo a muerte en OK Corral

MITÄ LÄNNEN KUULUISIMMASSA REVOLVERITAISTELUSSA OIKEIN TAPAHTUI?
O.O. Corralin taistelu lokakuun 26. päivänä 1881 on Villin Lännen legenda, johon moni lännenfilmi on huipentunut. Jännittävin ja epätavallisin on varmasti tämä Frank Perryn ohjaama versio siitä, miten kahdeksan miestä kuoli kahdeksassa sekunnissa Tombstonen kaupungissa Arizonassa. Tavanomainen sankari sheriffi Wyatt Earp on jäänyt syrjemmälle ja tarina seuraa sen sijaan Doc Holliday'ta, hammaslääkäriä, joka hylkäsi ammattinsa ja ryhtyi asesankariksi. Doc on itsepäinen yksinkulkija, joka kieltäytyy hyväksymästä aikojen muuttumista. Hänen ystävyytensä Wyatt Earpin kanssa johtaa lopulta veriseen yhteenottoon Clintonin joukkiota vastaan.
Omaperäinen tulkinta Lännen myyteistä ja legendoista, jännittävä kuvaus lännenfilmien kuuluisimmasta taistelusta.

Ohjaus:
Frank Perry

Käsikirjoitus:
Pete Hamill

Näyttelijät:
Stacy Keach
Faye Dunaway
Harris Yulin
Michael Witney
Denver John Collins
Dan Greenburg
John Scanlon
Richard McKenzie
John Bottoms
Ferdinand Zogbaum
Penelope Allen
Hedy Sontag
James Greene
Antonia Rey
Philip Shafer

Maa: USA

Genre: Western

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
9 €
Sulkeutuu 7 vrk 11 h 34 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 9 € Sulkeutuu 7 vrk 11 h 34 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.