Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen vanha elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan aito pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Frisco Kid (1979)
Frisco Kid, The
aka No Knife ; A Friscói fickó ; Luk øjnene og skyd! ; Rabbi im wilden Westen, Ein ; Rabino y el pistolero, El ; San Francisco-i kölyök

Villiin Länteen ratsasti kaikkien aikojen cowboy ...Puolasta.
On vaikeaa kuvitella uskomattomampaa lännensankaria kuin juutalainen rabbi Avram Belinski.
Rabbi Belinski on matkalla Kaliforniaan uuden seurakunnan johtajaksi. Myöhästyttyään laivasta, jonka piti viedä hänet perille, rabbi päättää selviytyä omin neuvoin unelmiensa maahan. Hän aikoo ratsastaa perille läpi villeimmän lännen.
Tietenkin hänet ryöstetään ja jätetään avuttomana erämaahan kuolemaan. Sisukas rabbi saa kuitenkin odottamatonta apua revolverisankari Tommy Lillardilta. Yhdessä he muodostavat hyvin epätavallisen parin. He saavat Villin Lännen vapisemaan niin luotien pelosta kuin naurustakin.
Etevä koomikko Gene Wilder on erinomainen rabbina ja nykyisin parhaiten Indiana Jonesina tunnettu Harrison Ford on hurmaava mutta herkästi ampuva pistoolimies. Ohjausesta vastaa mies, joka tietää miten tehdään viihdyttäviä elokuvia - Robert Aldrich.

Ohjaus:
Robert Aldrich

Käsikirjoitus:
Michael Elias
Frank Shaw

Näyttelijät:
Gene Wilder
Harrison Ford
Ramon Bieri
Val Bisoglio
George DiCenzo
Leo Fuchs
Penny Peyser
William Smith
Jack Somack
Beege Barkette
Shay Duffin
Walter Janovitz
Joe Kapp
Clyde Kusatsu
Clifford A. Pellow

Maa: USA

Genre: Comedy / Western

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.
Tarkoituksena ei ole pitää mitään myyntipuhetta mutta otathan huomioon, että suomalaiset elokuvajulisteet ovat yleensä harvinaisia (mutta kuitenkin halpoja verrattuna esimerkiksi USA:n julisteisiin, joista maksetaan jopa tuhansia dollareita) eikä niitä tule eteen säännöllisesti, jos koskaan. Tämä ostotilaisuus voi olla siis ainutlaatuinen. :)
elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita aito alkuperäinen vanha retro originaali vintage original poster suomalainen suomi suomenkielinen tampere jyväskylä taulu sisustus sisustukseen sisustustaulu mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promojuliste promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste olohuone makuuhuone huone baari kotibaari kahvila kuppila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
11 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.12.2022 18:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.