Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Heroic Trio - Idän soturit (1993)
Heroic Trio
aka Dong fang san xia ; Ángeles vengadores ; Trío heróico ; To trio tou thanatou ; Treis kai epikindynes ; Dung fong sam hap

Näkymättömän Naisen (Michelle Khan), Varkaanpyytäjän (Maggie Cheung) ja Ihmenaisen (Anita Mui). Aavesoturin ja Terracottasoturin ohjaaja Ching Siu Tung on jälleen onnistunut yhdistämään taidokkaat taistelukohtaukset ja komeat kuvat vakuuttavaksi toimintapaketiksi, jossa tällä kertaa on mukana myös erityisen lumoava naispääosan esittäjäkaarti.

Ohjaus:
Johnnie To

Käsikirjoitus:
Sandy Shaw
Jack Maeby

Näyttelijät:
Maggie Cheung
Michelle Yeoh
Anita Mui
Damian Lau
Anthony Wong Chau-Sang
Paul Chun
James Pax
Shi-Kwan Yen
Guerin Barry
Cheuk Yan Chan
Keith Ferguson
Jessica Gee
Patrick Keung
Tom Konkle
Siu-Kei Lee

Maa: Hong Kong

Genre: Action / Fantasy

Kategoria: Martial arts

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
14 €
Sulkeutuu 1 vrk 20 h 11 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 14 € Sulkeutuu 1 vrk 20 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.