Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Kovan pelin hinta (1983)
Prize of Peril, The
aka Prix du danger, Le ; The Prize of Peril ; A stawka jest smierc ; Kopfjagd - Preis der Angst ; Precio del peligro, El

Televisioyhtiö CTV:n kuuluisa juontaja järjestää ohjelman, jonka nimi on "Kovan pelin hinta". Viisi tappajaa ryhtyy ajamaan takaa nuorta miestä, Frederick Jacmondia, joka joutuu huimiin vaaratilanteisiin ja kuolemanloukkuihin. Jos hän pystyy selviämään määräajan hengissä, miljoona dollaria on hänen. Noin 200 miljoonaa tv-katsojaa seuraa tätä karmeaa ihmisjahtia, jossa Frederick pakenee TV-reportterit ja tappajat kintereillään.

Ohjaus:
Yves Boisset

Käsikirjoitus:
Yves Boisset
Jean Curtelin
Robert Sheckley

Näyttelijät:
Gérard Lanvin
Michel Piccoli
Marie-France Pisier
Bruno Cremer
Andréa Ferréol
Jean Rougerie
Jean-Claude Dreyfus
Jean-Pierre Bagot
Henri-Jacques Huet
Dragan Stueljanin
Steve Kalfa
Zlata Numanagic
Julien Bukowski
Gabrielle Lazure
Catherine Lachens

Maa: France / Yugoslavia

Genre: Action / Drama / Sci-Fi / Thriller

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
14 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.12.2022 18:21
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.