Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Kuuma kivi (1972)
Hot Rock, The
aka How to Steal a Diamond in Four Uneasy Lessons ; 4 uheldige helte ; Diamante al rojo vivo, Un ; Fyra smarta bovar ; Pietra che scotta, La ; Quatre malfrats, Les

Tarinan "päähenkilö" on huippukallis Sahara-timantti, joka on näytteillä eräässä museossa New Yorkissa. Monet Afrikan maat väittävät omistavansa timantin, mutta sillävälin kun YK yrittää selvittää oikeaa omistajaa päättää eräs edustajista, Dr.Amusa, ottaa oikeuden omiin käsiinsä. Amusa palkkaa John Dortmundin, terävän ja uhkarohkean roiston, varastamaan timantin. Dortmund apureineen ryhtyy innolla tehtävään - ei vähiten luvatun palkkion vuoksi. Jännitystä ja huumoria myrskyisänä sekoituksena. Vauhtia ja hauskuutta riittää, kun nämä huono-onniset sankarit metsästävät vastustelevaa timanttia - autolla, helikopterilla ja jalkaisin pitkin New Yorkia. Dortmundilla oli suunnitelma - Kelpillä oli avaimet - Greenbergillä oli pommi - Murchilla oli auto pakoa varten - mutta kenellä oli onni mukanaan?

Ohjaus:
Peter Yates

Käsikirjoitus:
William Goldman
Donald E. Westlake

Näyttelijät:
Robert Redford
George Segal
Ron Leibman
Paul Sand
Moses Gunn
William Redfield
Topo Swope
Charlotte Rae
Graham Jarvis
Harry Bellaver
Seth Allen
Robert Levine
Lee Wallace
Robert Weil
Lynne Gordon

Maa: USA

Genre: Comedy / Crime

Kategoria: Heist

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.12.2022 18:23
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.