Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Lobo - harmaasusi (1962)
Legend of Lobo, The
aka La légende de Lobo ; La leggenda di Lobo ; Lobo, a farkas ; Lobo, der Wolf

Lauma susia riehuu 1800-luvun lopulla New Mexicon alueella. Lauman johtaja, Lobo, on Lännen pahamaneisin susi – asukkaat vihaavat sitä ja sen päästä on luvattu palkkio.
Mutta mikä saakaan eläimen terrorisoimaan ihmisiä?
Voisiko se olla kenties meidän syytämme?
Kaunis ja jännittävä filmi, joka näyttää meille ihmisille, millaiset olosuhteet sivistys tarjoaa Lobolle ja sen ystäville..!
Esitysaika: 64 min.
Värifilmi

Käsikirjoitus:
Dwight Hauser
James Algar
Ernest Thompson Seton

Näyttelijät:
Rex Allen

Maa: USA

Genre: Family / Adventure

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.12.2022 18:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.