Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Peking Opera Blues (1986)
aka Do ma daan ; Fünf Schwerter für die Freiheit ; Peking Action Blues ; Knife Horse Dawn

"Tsui Hark on tehnyt elokuvansa järkähtämättömällä intohimolla"
+++++ Iltalehti

Kiina vuonna 1913, pari vuotta keisarikunnan kaatumisen jälkeen. Eri ryhmät suunnittelevat kaappauksia ja Pekingiä hallitsee kenraali, jonka ainoa kiinnostuksen kohde on nuoret naiset... sotilailleen hän ei ole maksanut palkkaa kolmeen kuukauteen.
Kenraalin tytär liittyy vallankumouksellisiin ja salainen poliisi on joka puolella...

"Peking Opera Blues... on silmänruokaa, aitoa ja alkuperäistä elokuvaa... se on päätähuimaavan vauhdikas ja värikylläinen... Peking Opera Blues on sellaista mannaa ikuisessa harmaudessa vaeltavalle pohjoisen asukille, että sitä haluaisi vain lisää ja lisää." Helsingin sanomat

Ohjaus:
Hark Tsui

Käsikirjoitus:
Raymond To

Näyttelijät:
Brigitte Lin
Sally Yeh
Cherie Chung
Mark Cheng
Kwok Keung Cheung
Kenneth Tsang
Feng Ku
Wu-Ma
Paul Chun
Po-Chih Leong
Kwok Chi Tsang
Hoi Sang Lee
Ha Huang
Yin Szema
Ching Tien

Genre: Comedy / Action

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5 €
Sulkeutuu 2 vrk 19 h 16 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 5 € Sulkeutuu 2 vrk 19 h 16 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.