Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko n. 60x40. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Verinen sotilas (1970)
Soldier Blue
aka Niebieski zolnierz ; Soldado Azul ; Soldado azul ; Soldat blau ; Soldat bleu ; Soldato blu

Kaikkien aikojen kenties verisin mutta myös rehellisin elokuva siitä, miten valkoiset järjestelmällisesti hävittivät sukupuuttoon Pohjois-Amerikan intiaanit. Nuori haavoittunut ratsuväen sotilas ja nuori, mutta kokenut tyttö joutuvat todistamaan rauhaliseen intiaanileiriin kohdistuvaa kauheata kostoiskua, jonka aikana sotilaat teurastavat viimeiseen mieheen 500 cheyenneä - miehiä, naisia ja lapsia.
 
Ohjaus:
Ralph Nelson

Käsikirjoitus:
Theodore V. Olsen
John Gay

Näyttelijät:
Candice Bergen
Peter Strauss
Donald Pleasence
John Anderson
Jorge Rivero
Dana Elcar
Bob Carraway
Martin West
James Hampton
Mort Mills
Jorge Russek
Aurora Clavel
Ralph Nelson
Marco Antonio Arzate
Ron Fletcher

Maa: USA

Genre: Western

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promojuliste promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha retro originaali vintage original poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
13 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.12.2022 18:51
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.