Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Laseja on kokeiltu (pakkaus avattu ja lasit ovat olleet päässä) mutta ne eivät ole olleet varsinaisessa vakituisessa käytössä, joten ne ovat uutta vastaavassa kunnossa.

lasit suodattavat näkyvän valon spektrin aalloista punaisen ja vihreän välistä tietyn valotaajuuskaistan pois niin etteivät punainen ja vihreä sekoitu keskenään, niin vahvasti kuin aikaisemmin ilman laseja.

laseja myydään kolmena erilaisena tummuutena joista tummin ja keskitumma toimivat aurinkolaseina. nämä lasit ovat vaaleimmat ja suunniteltu pääasiassa sisä- ja tietokonekäyttöön.

laseja ei myydä euroopan sisällä. lähin myyjä on venäjällä pietarissa oleva optikkoliike. nämä lasit ovat tilattu suoraan amerikasta. pelkät lasit maksavat 400€ ja postimaksu + tullaus + alv nostavat hinnan yli 500€ joten nämä lasit ovat huomattavalla alennuksella myynnissä (yli 200€ halvemmalla). tämän mallin laseja ei myydä enää joten kyseessä on jo harvinaisuus.

laseja myydään myös vahvuuksilla mutta nämä lasit ovat kuitenkin ilman vahvuuksia jolloin näitä voi käyttää myös ne jotka eivät tarvitse taittokorjausta.

tässä vielä youtube videoon linkki jossa kyseisiä laseja koittaa eräs puna-viher värisokea henkilö.

https://www.youtube.com/watch?v=HysrsTgyUZo

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

250 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.9.2017 16:56

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.