Kuvaus

Enid Blyton: The River of Adventure

  • MacMillan & Co, 1956
  • Kovakantinen (hardcover), 277 sivua, kuvitettu (illustrated)
  • Sivupakassa jotain pientä likaa, muuten siisti ja ehjä kirja
  • englanninkielinen kirja

A river cruise through ancient desert lands quickly turns into an adventure for Philip, Dinah, Lucy-Ann, and Jack. Bill disappears and the children, along with Kiki the parrot, are trapped beneath a forgotten temple where no one has set foot for 7,000 years.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seikkailu-sarja (engl. The Adventure Series) on englantilaisen Enid Blytonin kirjoittama 8-osainen nuortensarja. Kirjojen pääosissa ovat sisarusparit Filip ja Dinah sekä Jack ja Anne. Jackin lemmikkipapukaija Kiki on myös mukana kaikissa seikkailuissa, ja sillä on tapana tehdä nasevia ja huvittavia huomautuksia, joiden ansioista lapset myös usein välttyvät monilta vaaratilanteilta.

Seikkailuissa lapset toimivat itsenäisesti ja ratkaisevat arvoitukset paljolti ilman aikuisten apua. Vaikka romaanit ilmestyivät kymmenen vuoden aikana, Blyton kuuleman mukaan kirjoitti kunkin romaanin alle viikossa. Seikkailujen saaren alussa Jack on 14-vuotias, Filip 13, Dinah 12 ja Anne 11.

Kansikuva ja mustavalkoisen kuvituksen tähän laitokseen teki Stuart Tresilian. Myös suomennoksissa käytetään myös Tresilianin kuvitusta. Kirjan suomennoksen nimi on Blyton: Seikkailujen joki.

hakusanat: englanninkieliset nuortenkirjat vintage books in English jännitys seikkailut nuoret ungdomsböcker på engelska dekkarit nuortendekkarit lastenkirjat barnböcker childrens books

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 117 vrk 21 h 8 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 117 vrk 21 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
11.4. klo 10:53

Hei, Muistatko/pystytkö tarkistamaan mones painos tämä on? Kiitos! : )

11.4. klo 19:02

Kirjassa lukee näin: First edition 1955; Reprinted 1956: Olisko ensimmäisen painoksen uusiopainois tai jotain sellaista? En tiedä miten ne oikein lasketaan.