Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

DVD UUSI JA MUOVEISSA. DOKUMENTTI TEKSTITETTY SUOMEKSI. 2DVD, KESTO 360 MIN.

Lähde mukaan uskomattoman kauniille ja opettavaiselle matkalle maailman ympäri - seurana tunnettu näyttelijä Stephen Fry (Kyllä Jeeves hoitaa, Musta Kyy) ja eläintieteilijä Mark Carwardine. Mahtava luontoelämys odottaa!

ENNEN KUIN NE HÄVIÄVÄT -dokumentin (Last Chance to See) perustana on itse asiassa BBC:n radio-ohjelman projekti vuodelta 1989. Ohjelmassa Douglas Adams ja eläintieteilijä Mark Carwardine matkustivat muutamiin luoksepääsemättömiin paikkoihin etsiäkseen uhanalaisia eläinlajeja. He vierailivat mm. Uudessa-Seelannissa, josta he yrittivät löytää kakapon, maailman suurimman (ja kömpelöimmän) papukaijan. Toinen matka suuntautui Afrikkaan, josta tavoittena oli löytää valkoinen sarvikuono. Lisäksi he kävivät Madagaskarilla, vuorigorillojen luona Ruandassa ja puoli-sokeaa delfiiniä katsomassa Kiinassa.

Postikulut:

  • 1-2 DVD- tai bluray-elokuvaa (sarjaa): 2,30 euroa
  • 3-4 DVD- tai bluray-elokuvaa (sarjaa): 4,60 euroa
  • 5-20 DVD- tai bluray-elokuvaa tai sarjaa: 6,60 euroa
  • 21 – 40 DVD- tai bluray-elokuvaa tai sarjaa: 6,95 euroa

Joissain sarjoissa voi olla tilanne että niitä ei mahdu kahta kappaletta samaan kuoreen (kotelon paksuudesta johtuen). Sarjojen osalta pyritään antamaan tällöin ko. tieto kohteessa jos postitus poikkeaa näistä hinnoista (esim. kuoreen mahtuu vain 1 sarja). Kaikki elokuvat (1-2 DVD:n/levyn julkaisut) ovat sellaisia että niitä mahtuu 2 kpl yhteen kuoreen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.8.2021 11:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.