Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myyn 75 x Canadian Silver Maple 1 oz 2016 kolikoita (kolmeen avaamattomaan ilmatiiviiseen muovituubiin pakattuna, 25 kpl/tuubi). Yhteensä yli 2,3 kg .9999 hopeaa. Kolikot ovat uudenveroisia ja täysin virheettömiä (mallikolikko irrallinen kappale, eli ei tuubista otettu).

Sijoitushopeaa on hieman hankala hinnoitella, koska se ei ole Suomessa alv-vapaata (vrt. sijoituskulta). Hankintahintaan vaikuttaa luonnollisesti maailmanmarkkinahinta + ostomaan lisäksi mm. toimitustapa Suomeen. Netistä löytyy paljon tietoa, kuinka hopean kohdalla kannattaa toimia, lähinnä alv:n osalta.

Hopea on tällä hetkellä suhteellisen halpaa, joten nyt on otollinen hetki siirtää pieni osa varallisuuttasi "turvasatamaan", suojaan maailman myllerryksiltä.

Ko. kolikot ovat tunnettavuutensa johdosta likvidi omaisuuserä ja siten helppo realisoida kautta maailman!

Näille on turha odottaa numismaattista arvonnousua. Vastaavasti maailmanmarkkinahinnan heilahdellessa reilustikin, hopea on mielenkiintoinen ja spekulatiivinen arvometalli. Asiaan perehtyneet varmasti ymmärtävät hopean "sijoituksena" ja korkeankin tuottopotentiaalin ;)

Tuotteen luonteesta johtuen (arvotavara) toivon ostajalta noutoa kotoani Kuusankoskelta, koska esim. postivakuutettu lähetys saa painaa max. 2 kg jolloin kulut olisivat normaalisti 60€ (postivakuutettuna 2x30€. Postin hinnasto: https://support.posti.fi/liitteet/hinnatjamaksutavat/hinnastot/kirjepalvelut-fi.pdf ). Lähetys tapahtuu ainoastaan vakuutettuna ja tässä tapauksessa kahtena erillisenä pakettina em. painorajan takia.

HUOM! Kannattaa verrata hopean ulosmyynti ja takaisinosto hintoja, joissa on huomattava ero alv:n ja preemion takia (Suomen lisäksi esim. Viro ja Saksa ovat hyviä vertailukohteita). Muunmuassa näistä seikoista johtuen hopean mahdolliseen arvonnousuun on myös syytä varata aikaa.

Hopealla on monia käyttötarkoituksia koruista sähköautojen akkuihin, aurinkopaneeleihin jne. joten hopean kysyntä tulee mitä todennäköisemmin lisääntymään jo lähitulevaisuudessa.

***Äkillinen sairaalaan joutumiseni aiheutti aiemman kaupan peruuntumisen, joten sen takia kohde on uudelleen myynnissä!***

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
1 250 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.3.2019 21:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.