Kuvaus

[rePG1117]

KUVANMUKAINEN, HYVÃSSà iskussa oleva  kovakantinen opus.
 

Eric Jensen: Sanoista tekoihin - 180 Mutkatonta tapaa panna itseensä puhtia ja tehdä tavoitteista totta

"Sanoista tekoihin opettaa käytännön elämäntaitoa. Sen jokaisella sivulla on naseva oivallus siitä, miten hellitetään 'henkisistä jarruista' ja tehdään toiveista totta. Sivu sivulta kirja kehittää myönteistä elämänstrategiaa ja opastaa tarttumaan tilaisuuteen juuri tässä ja nyt! Ja kun ihminen löytää sisimmästään innostuksen kipinän, hän luopuu joutavasta jahkailusta ja ryhtyy muokkaamaan elämästään mieleistään."

Suomentanut Sari Kilciksiz

1. painos

Karisto Oy:n kirjapainossa Hämeenlinnassa 1995


VOITTOHUUTO ja PK. 2.00e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
tai
Sulkeutuu 99 vrk 23 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 99 vrk 23 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.