Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Vanha siisti ranskalainen stereokamera nimeltään Le Glyphoscope jota alettiin valmistamaan vuonna 1905. Kameraa valmistettiin sitten lähes muuttumattomana monta vuotta. Stereokamerassa on käytännössä kaksi kameraa rakennettuna yhteen kuoreen jolloin samanaikaisesti voidaan otta kaksi kuvaa. Objektiivien välit vastaavat ihmisen silmien väliä jolloin lopputuloksena saadan kuva joka vaikuttaa kolmiulotteiselta. Tämän kameran erikoisuus on että kameran etuosa voidaan irroittaa (katso kolmas kuva) jolloin kameran runkoa voidaan käyttää stereokuvien katselulaitteena. Kuvien katselemiseen pitäisi mielestäni vielä olla jonkinlainen kehys tms johon kuvat laitetaan(?). Kameran suljin toimii, ehkä hieman verkkaisesti mutta toimii kuitenkin. Kamerassa on urheiluetsin. Kameran lisäksi mukaan tulee myös 6 kasettia lasilevyille sekä alkuperäinen laukku. Käytettävien lasilevyjen koko 10,7 cm x 4,4 cm.

Harvinainen ja hyväkuntoinen kamera!

Samaan postimaksuun mahtuu myös paljon lisää tavaraa....

Katso lisää vanhoja teknisiä laitteita : PAINA TÄSTÄ
ja
Katso myyjän (Hondius) muut myytävät tuotteet TÄSTÄ

Tervetuloa tutustumaan esineeseen paikan päälle ennen ostopäätöstä. Laita yksityisviesti tai yhteystiedot kohtaan "kysymykset" niin sovitaan ajasta.

***Muistathan että kun ostat antiikkiesineen, raha ei ole hävinnyt mihinkään, se on on vain väliaikaisesti esineen muodossa. Hyvän antiikkiesineen voit aina halutessasi myydä eteenpäin.***

Hakusanat: technica, valokuvaus, stereokuvaus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

150 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.1.2022 9:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.