Kuvaus

Lasse Laaksonen
Eripuraa ja arvovaltaa perustuu filosofian tohtori, dosentti Lasse Laaksosen tekemään tutkimukseen Mannerheimin ja hänen kenraaliensa henkilösuhteista ja niiden vaikutuksesta johtamiseen. Aihepiiriä ei ole aiemmin tutkittu ja teos avaakin uusia, laajempia perspektiivejä näkemyksiimme talvi- ja jatkosodan tärkeimmistä vaikuttajista sotilaallisessa ylijohdossa.

Ylipäällikön henkilöjohtaminen ja kenraalien väliset suhteet sekä niihin liittyvät syy-seuraukset muodostavat kirjan sisältöjen rungon. Kriittisen arvioinnin kohteeksi asetetaan Mannerheimin individualistisen johtamisen luonne, jota analysoimalla haetaan selityksiä tapahtumiin ja kehityksiin. Oleellinen osa-alue on marsalkan perusteet kenraalien nimityksille, siirroille, ylentämisille ja erottamisille. Edelleen käsitellään myös kenraalien keskinäisiä suhteita ja niiden vaikutuksia johtamiseen. Lisäksi tarkastellaan heidän kilpailuaan Mannerheimin suosiosta. 

Kovakantinen 1painos

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

10 €
tai
Sulkeutuu 46 vrk 8 h 28 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 46 vrk 8 h 28 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.