Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

ERMOT SEIKKAILEE 10 - ERMOT HEITTÄÄ VAPAALLE (DVD)

Hyväkuntoinen kotelo ja DVD. 

"ERMOT SEIKKAILEE

Ermot seikkailee on paljon kiitelty suomalainen kristillinen lasten seikkailuohjelma. Ohjelmassa veikeät erä- ja monitoimikerholaiset kulkevat kiehtovissa kohteissa. He lentävät pienkoneella, kurkistavat poliisin arkeen, ajavat "ermoformulaa", ihmettelevät lasinpuhallusta, retkeilevät saaristossa ja tutustuvat moneen muuhun mukavaan. Extreme-henkinen ohjelma tempaa perheen pienimmät ja isommatkin iloisille elämysmatkoille Taivaan Isää unohtamatta.

Ermojen motto: "me oomme Ermoja, se koettelee hermoja" selviää katsoessa 6-12 - vuotiaitten Ermojen vauhdikasta menoa. Ermopäällikkö Martti, kaiken korjaava rakennuspastori Make, aina kommelluksiin joutuva Ermo Proffa, Ermo Emo, Kikka-Kokki, Tapi Vahvavirta sekä salaperäinen etsivä Herra Q ovat myös tutustumisen arvoisia tyyppejä. Keitähän on mukana tällä DVD:llä.

TÄLLÄ DVD:llä

Ermot heittää vapaalle
Ermot heittää vapaalle Kylpylähotelli Nokia Edenissä. Vauhdikas seikkailu saa alkunsa kun koulutyöstä uupuneet ermolaiset ovat valloittaneet paratiisisviitin, eivätkä herää edes siivojatätien koputuksiin! Osa ermolaisista on nukkunut snorkkeli päässä ja räpylät jalassa kuin malttamattomat vesipedot odottaen kylpylän avautumista. Pommiin nukkumisesta huolimatta ermot säntäävät poreisiin, liukumäkeen, beachille ja tietenkin aaltokoneeseen. Kestääkö Herra Q:n kehittämä erikoisvarustettu kumivene aaltoja?

Ermojen tahti
Ermojen tahti suuntana Visulahti. Visulahden huikeassa Dinosauria huvipuistossa seikkaillaan esihistoriallisten löytöjen perässä. Kun Herra Q pikkuapulaisineen on yllätetty, onkin viilentävien vesiseikkailujen vuoro. Ermolaiset selviytyvät Klondykeajan tukkilautan ohjaamisesta mainiosti. Lopuksi päivän ikimuistoisia tapahtumia on hyvä vertailla ja hiljentyä.

Ermojen ajolinjat
Formulakauden topinen osakilpailu Suzukart-radalla saa käsittämättömän lähdon, kun Päällikkötallin ajajat lähtevät kisaan vain ja ainoastaan voitto kiikarissa. Nähtäväksi jää, kuka on kuunnellut MM-tason kilpa-autoilija Risto Virtasen ajovinkit parhaiten. Ermo-tallin vieraileva tähti puhuu lopuksi myös elämän ajolinjoista."

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 27.7.2018 19:40
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.