Kuvaus

[AC416]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, TODELLA HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen teos maapallon legendaarisimman vapaustaistelija CHE GUEVARAN diggareille.

Ernesto CHE Guevara: VALLANKUMOUSSOTA KUUBASSA

Tähän kirjaan on koottu muistelmat, jotka Ernesto Che Guevara ehti kirjoittaa Kuuban vallankumoussodasta. Tämä kirja on totuudenmukainen selonteko tapahtumista, jotka todella ovat tärkeä osa Amerikabn historiaa.

"Che kaatui puolustaessaan tämän maanosan sorrettujen ja riistettyjen etuja, puolustaessaan heidän asiaansa, puolustaessaan koko maailman köyhien ja osattomien asiaa. Hänen esimerkillistä käyttäytymistään ja epäitsekkyyttään taistelussa asiansa puolesta eivät pysty edes hänen katkerimmat vastustajansakaan kiistämään. Historian perspektiivissä miehet, jotka toimivat kuten hän toimi, miehet jotka tekevät kaikkensa ja antavat kaikkensa sorrettujen hyväksi, kasvavat päivä päivältä yhä mittavampaan suuruuteen ja heidän muistonsa kovertuu yhä syvemmälle kansojen sydämiin. Imperialistivihollisemme alkavat tajuta tämän, eikä tule kestämään kauan ennen kuin käy toteen, että hänen kuolemansa ajan pitkään on oleva kuin siemen, josta kasvaa miehiä, jotka ovat päättäneet seurata hänen esimerkkiään."

- Fidel Castro muistopuheessaan 18.10.1967

Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu 2005

Suomentanut Juhani Hiili

VOITTOHUUTO ja PK. 3.25e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.   

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 89 vrk 11 h 47 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 89 vrk 11 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.