Kuvaus

[0616]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva (Irroitettavassa kansipaperissa pienen pientä käytönjälkeä) kovakantinen ensipainos YK-joukkojen / Suomi sotilaiden diggareille.

MAKSAA TILATESSA 34,50e -> KATSO  http://www.pkreservi.fi/lehti/Lehti4_08/heikkinen.htm

Esko Heikkinen: OP Khian Tehtävä Libanonissa

Tykkien jylinää, käsiaseiden rätinää, uinuvan erämaan karua kauneutta; äänetöntä itkua, valvottuja öitä, varuillaan oloa, arjen pieniä iloja.

Esko Heikkisen kolmas YK-kirja on riipaiseva, lennokas ja rento kuvaus, jossa tekijän aiempien kirjojen tavoin tunne ja huumori ovat vahvoina läsnä.

Teos on koskettava, autenttinen dokumentti YK:n sotilastarkkailijan työstä ja perhe-elämästä. Suomalaisten YK-pataljoonien arvokas työpanos saa tarinassa sijansa, onhan Lähi-idän rauhanturvatehtävissä palvellut yli 20 000 suomalaista miestä ja naista.

Heikkisen teos lähtee liikkeelle vuodesta 1976 ja huipentuu vuoden 2006 dramaattisiin pommituksiin Etelä-Libanonissa. Kirja pohjautuu tarkkailijaveteraanien kokemuksiin, tekijän puolison Anja Heikkisen päiväkirjaan ja kirjeenvaihtoon, YK:n raportteihin ja useista eri lähteistä saatuun muuhun asiakirja-aineistoon

1. painos

Edico Oy

Jaarli Oy  Turenki 2008

VOITTOHUUTO ja PK.  3.25e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6,75 €
tai
Sulkeutuu 97 vrk 17 h 26 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6,75 € Sulkeutuu 97 vrk 17 h 26 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.