Kuvaus

Espoon Viimeinen Neitsyt

 

16-vuotiaalla Minnalla on ongelma; kiltin tytön elämä on alkanut tympiä. Kaikki kaverit elävät Minnan mielestä vauhdikasta ja mielenkiintoista elämää, johon kuuluvat niin seurustelut kuin sekoilutkin. Päästäkseen kokemaan kaiken tämän saman Minna raahaa parhaan ystävänsä Emman kesäiselle liftireissulle todistaakseen, että hänkin osaa olla villi, vapaa ja rohkea. Minnan ja Emman matkasta tulee seikkailu, tosin vähän eri tavalla kuin Minna etukäteen kuvitteli.
Monen mutkan kautta he päätyvät festareille, joilla Minnan villeys, vapaus ja rohkeus todella punnitaan. Samalla Minnan ja Emman kaveruus joutuu koetukselle ja Minnalle valkenee mitä on tosi ystävyys.

"Espoon viimeinen neitsyt" on aito ja tuore tarina tytön elämännälästä, mutta myös kasvamisen koomisista ja sydäntäsärkevistäkin hetkistä. Elokuvan voima on sen realistisessa tarinassa ja päähenkilöissä, joita esittävät energisesti ja luontevasti nuoret harrastajanäyttelijät HENNARIIKKA LAAKSOLA, SAILA LAAKKONEN sekä LAURI KONTULA. Ohjauksesta vastaa palkittu HANNA MAYLETT.

Extrat:
Otoksia kuvaustilanteista , Musiikkia elokuvasta, Näyttelijöiden haastatteluja

 

Ohjaus
Hanna Maylett

Käsikirjoitus
Selma Vilhunen

Näyttelijät
Lauri Kontula
Maria Krestjanoff
Saila Laakkonen
Hennariikka Laaksola


 

Kesto
63 min

Tekstitys
Suomi, Ruotsi, Englanti

R2

K-15

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 82 vrk 13 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 82 vrk 13 h 27 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.