Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

HINTA SISÄLTÄÄ postituksen Suomeen.
MAKSUOHJEET tulevat Huuto.netin automaattisessa vastausviestissä. Postitamme kirjan heti, kun maksu näkyy tilillämme.

KIRJAN TIEDOT

Minna Lammi : Ett' varttuisi Suomenmaa - Suomalaisten kasvattaminen kulutusyhteiskuntaan kotimaisissa lyhytelokuvissa 1920-1969

Kulutusyhteiskunnan alkutaipaleella kansalaiset suhtautuivat epäillen muun muassa tehdastuotteisiin ja kaupan valmispakkauksiin. Kansalaisia opetettiin kulutuksen tavoille valistuksen keinoin. Kulutusvalinnoilla oli myös yhteiskunnallista merkitystä, ja monet tahot valistusjärjestöistä elinkeinoelämään halusivat neuvoa ja ohjata suomalaisia halutunlaiseen kulutukseen ja säästäväisyyteen.

Lyhytelokuvissa suomalaisia neuvottiin ja opetettiin hyviksi kuluttajiksi aina 1920-luvulta lähtien. Näitä valistuselokuvia esitettiin elokuvateattereissa "alkukuvina" ennen illan pääelokuvaa. Ett' varttuis Suomenmaa käsittelee yli kolmeasataa suomalaista lyhytelokuvaa vuosilta 1920-1969. Valtaosaa näistä elokuvista ei ole ennen tutkittu, eikä näin suurta määrää suomalaisia lyhytelokuvia ole aiemmin käsitelty yhdessä tutkimuksessa.

Painovuosi: 2006
Painos: 1.
Sivumäärä: 310
Sidosasu: Nidottu, pehmeäkantinen
Kustantaja: SKS
Kieli: suomi

Sarja: Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran Toimituksia 1074


Varastopaikka: 499

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

13 €
Sulkeutuu 52 vrk 46 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

13 € Sulkeutuu 52 vrk 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.