Kuvaus

"Etty Hillesum syntyi ja kasvoi sivistyneen juutalaisperheen tyttärenä Amsterdamissa. Hän kirjoitti päiväkirjaansa vuosina jolloin juutalaisten tuhoaminen oli käynnissä kaikissa natsien miehittämissä maissa. Myös Hollanti joutui yhä pahemmin terrorin valtaan. Juutalaiset koottiin Westerborkin läpikulkuleirille - viimeiselle pysäkille ennen Auscwitzia. Etty ei yrittänytkään piiloutua, vaan meni leirille vapaaehtoisesti.

Päiväkirja kostuu kahdeksasta pienestä, tiheään kirjoitetusta vihkosesta, joihin mahtuu Ettyn koko olemassaolo: hänen perhesuhteensa, suhteet miehiin, mieilipiteet naisasiasta, mietelmät kirjallisuudesta ja juutalaisten historiasta, jatkuva irtautuminen vihasta, rehellisyys ja ennakkoluulottomuus erotiikassa, vaihtelevat mielialat ja lyyrinen herkkyys.

Tuhon alkuaikoina Etty tunsi hämmennystä käsittämättömän edessä, sitten hänet valtasi kauhu ja kuolemanpelko. Mutta hän ei pysähtynyt, vaan hänen henkinen kasvunsa ja persoonallinen kehityksensä jatkuivat kuoleman varjossakin."

1984. 268 sivua. Sidottu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 17 vrk 10 h 48 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 17 vrk 10 h 48 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.