Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

"Etty Hillesum syntyi ja kasvoi sivistyneen juutalaisperheen tyttärenä Amsterdamissa. Hän kirjoitti päiväkirjaansa vuosina jolloin juutalaisten tuhoaminen oli käynnissä kaikissa natsien miehittämissä maissa. Myös Hollanti joutui yhä pahemmin terrorin valtaan. Juutalaiset koottiin Westerborkin läpikulkuleirille - viimeiselle pysäkille ennen Auscwitzia. Etty ei yrittänytkään piiloutua, vaan meni leirille vapaaehtoisesti.

Päiväkirja kostuu kahdeksasta pienestä, tiheään kirjoitetusta vihkosesta, joihin mahtuu Ettyn koko olemassaolo: hänen perhesuhteensa, suhteet miehiin, mieilipiteet naisasiasta, mietelmät kirjallisuudesta ja juutalaisten historiasta, jatkuva irtautuminen vihasta, rehellisyys ja ennakkoluulottomuus erotiikassa, vaihtelevat mielialat ja lyyrinen herkkyys.

Tuhon alkuaikoina Etty tunsi hämmennystä käsittämättömän edessä, sitten hänet valtasi kauhu ja kuolemanpelko. Mutta hän ei pysähtynyt, vaan hänen henkinen kasvunsa ja persoonallinen kehityksensä jatkuivat kuoleman varjossakin."

1984. 268 sivua. Sidottu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.11.2017 15:24

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.