Kuvaus

[0916]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ  iskussa oleva nidottu isokoinen painos ELÄMÄKERTOJEN / PABLO PICASSON  ja HÄNEN NAISENSA FRANCOISEN diggareille.

MAKSAA TILATESSA 18.30e + PK - KATSO -> https://www.booky.fi/tuote/_francoise/elama_picasson_rinnalla/9789511241034
 

Francoise Gilot - Carlton Lake: Elämä PICASSON rinnalla

Pablo Picasson (1881-1973) syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 135 vuotta. Hän syntyi Málagassa, asui Barcelonassa ja Madridissa ja sitten kuolemaansa asti Ranskassa.  

21-vuotias taideopiskelija Françoise Gilot ja 61-vuotias Pablo Picasso tutustuivat Pariisissa saksalaismiehityksen aikana. Françoise eli Picasson rinnalla lähes 10 vuotta ja synnytti tälle kaksi lasta, Clauden ja Paloman. Kirja on muistelmateos, jossa saamme lukea Picasson värikkäästä elämästä Françoisen silmin.

Picasso oli varsin oikutteleva, ailahteleva ja lapsellinenkin persoona, pelasi jonkin tyyppistä suhdepeliä naistensa ja ystäviensä kanssa. Kirjassa on varsin herkullinen kuvaus Picasson ja Braquen välisestä kissanhännänvedosta. Hänen ateljeehensa tungeksi päivittäin liuta ihmisiä ja Picasso otti heidät kaikki vastaan - tai kyykytti ystäviään kieltäytymällä tapaamasta heitä. Picasson ystävä- ja tuttavapiiriin kuului tietysti paljon sen ajan kulttuurivaikuttajia: Gertrude Stein, Henri Matisse, Georges Braque...

Kuuluisin Picasson Françoisesta maalaamista muotokuvista on ehkä tämä La Femme-Fleurvuodelta 1946. Kirjassa kerrotaan Picasson sanoin kuinka hän tätä muotokuvaa kehitteli. Erityisesti pulmaa tuotti kasvojen muoto, mutta lukuisten kokeilujen jälkeen ratkaisu löytyi. Aivan upea kurkistus Picasson ajatuksiin.

Asiasanat: muistelmat taidemaalarit henkilöhistoria kuvataiteilijat 
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Taiteet. Liikunta > Maalaustaide. Piirustustaide > Piirustus- ja maalaustaiteen historia

Nidotun laitoksen 2. painos

Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu 2009

VOITTOHUUTO ja PK.  3,25e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 59 vrk 1 h 44 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 59 vrk 1 h 44 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.