Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä F-Secure SAFE tietoturvapaketin käyttölisenssit 10 laitteelle, 08/2027 asti. Paras suojaus PC-, Mac-, Android ja iOS-laitteille. Ovh >400€.

 • Yhteensopivat alustat: Windows, Mac, Android, iPhone ja iPad
 • Nopea toimitus sähköpostiin!
 • Maksuton käyttöönottotuki sähköpostitse
 • Toimivuustakuu! Jos tuote ei vastaa kuvausta tai ei ole toimiva, saat tilalle toimivan vaihtotuotteen ilman lisäkustannuksia!

Kauppaan sisältyy käyttölisenssien linkitys valitsemallesi sähköpostiosoitteelle (osoitteeksi kelpaa mikä vain email-osoite, johon ei ole rekisteröity F-Secure tunnusta). Voit ilmoittaa haluamasi sähköpostiosoitteen kauppojen yhteydessä.

  Virus­torjunta

  Reaali­aikainen suojaus viruksia, troijalaisia ja kiristys­ohjelmia vastaan

  Pankki­toimintojen suojaus

  Automaattiset turvatoimet suojaavat verkko­pankki­toimintosi ja maksusi

  Selauksen suojaus

  Estää sinua yhdistämästä haitallisille netti­sivuille

  Perhe­säännöt

  Pidä lapsesi turvassa haitallisilta sisällöiltä ja aseta rajoja ruutuajalle

  Kotimaista tietoturvaa

  F-Secure SAFE on palkittu tieto­turva­ratkaisu kaikille laitteille. SAFE voitti AV-TEST-organisaation parhaan suojauksen palkinnon vuonna 2020. SAFE suojaa kaikki laitteesi viruksilta, troijalaisilta ja kiristys­ohjelmilta sekä turvaa netti­ostoksesi ja verkko­pankin käytön.

  SAFE suojaa elämäsi verkossa. Hallinnoi tilaustasi ja lisää suojaus PC-, Mac, Android- ja iOS-laitteillesi kätevästi My F-Secure -palvelun kautta.

  Moni­kerroksinen suojaus torjuu virukset, troijalaiset, kiristys­ohjelmat ja muut uhat reaaliajassa. Laitteesi ja tietosi ovat suojassa uusilta ja jo olemassa olevilta haitta­ohjelmilta.

  Hoida netti­ostoksesi ja pankki­asiasi turvallisesti. Pankki­toimintojen suojaus havaitsee, kun siirryt pankki­sivustolle tai aloitat maksu­prosessin. SAFE aktivoi rahojasi suojaavat lisä­turva­toimet automaattisesti.

  Selaa internetiä ilman pelkoa, että päädyt haitallisille sivustoille. SAFE estää pääsyn tunnetuille sivustoille, jotka levittävät haitta­ohjelmia tai yrittävät varastaa tietosi. Väri­tunnisteiset haku­tulokset auttavat sinua kiertämään epäilyttävät sivustot kaukaa.

  Pelitila päällä pysyt suojassa tinkimättä suori­tus­kyvystä, kun pelaat ja striimaat mediaa. Peli­tila optimoi Windowsin turvallisuus­asetukset ja -toiminnot, jotta voit nauttia viihteestä keskeytyksettä.

  Perhe­säännöt-toiminnon avulla asetat lastesi laitteiden käytölle turvallisia rajoja. Estä pääsy haitallisiin sisältöihin, ja rajoita ruutu­aikaa. Hallinnoi asetuksia My F-Secure -palvelun kautta.

  Palkittu tieto­turva täynnä edistyneitä ominaisuuksia:

  • Virustorjunta

  • Selauksen suojaus

  • Suojaus kiristys­ohjelmilta

  • Pankki­toimintojen suojaus

  • Perhe­säännöt

  • Pelitila

  • My F-Secure -tili

  • Ilmainen asiakastuki

  Virus­torjunta: Pidä laitteesi suojassa viruksilta, troijalaisilta, kiristys­ohjelmilta, mainos­ohjelmilta, näppäily­tallentimilta, vakoilu­ohjelmilta ja muilta haitta­ohjelmilta palkitun teknologiamme turvin.

  Selauksen suojaus: Varmista turvallisuutesi ja tieto­turvasi selaamalla internetiä turvassa haitallisilta ja vaarallisilta verkko­sivuilta.

  Suojaus kiristys­ohjelmilta: Pidä verkko­rikolliset loitolla ja suojaa itsesi jatkuvasti yleistyviltä kiristys­ohjelmilta.

  Pankki­toimintojen suojaus: Pankki­toimintojen suojaus ilmoittaa, kun pankki­sivusto on turvallinen, ja pitää rahasi turvassa varmistamalla turvallisen yhteyden pankki­sivustoon.

  Perhesäännöt: Suojaa lastesi toiminta verkossa perhe­säännöillä asettamalla aika­rajat laitteiden käytölle ja estämällä haitallinen sisältö.

  Pelitila: Pelaa ja striimaa suojassa uhilta tinkimättä Windows-koneesi suoritus­kyvystä.

  My F-Secure -tili: Hallitse suojaustasi tai uusi se helppo­käyttöisessä hallinta­palvelussamme.

  Ilmainen asiakastuki: Ilmaista tukea ja ohjeita F-Securen asian­tuntijoilta.

  Tuetut käyttöjärjestelmät:

  Windows 7 (SP1), Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, macOS 10.15 (Catalina) tai uudempi, iOS 13 tai uudempi, Android 7.0 tai uudempi. ARM-pohjaisia tabletteja ei tueta.

   

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Huutokauppa

  Lähtöhinta:
  7,99 €
  Ilmoitus on sulkeutunut 8.10.2022 18:24
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Huutokauppa

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  Huutohistoria

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.